- Sputnik Srbija, 1920, 26.08.2021
DRUŠTVO
Društvene teme, zanimljive priče, reportaže, događaji, festivali i kulturna dešavanja iz Srbije, i ostatka sveta

Algoritam Rubikove kocke: Tajna je u 4 pokreta i 9 krugova /video/

© Flickr / JinRubikova kocka
Rubikova kocka - Sputnik Srbija, 1920, 26.05.2022
Pratite nas
Rubikova kocka, poznata i kao Magična kocka ili Mađarska kocka je zapravo kombinaciona slagalica izumljena tek 1974. godine. Kocka je sastavljena od 54 manjih plastičnih kvadrata koji se vrte oko središnjeg jezgra, a smatra se da je njeno uklapanje pokazatelj stepena inteligencije kod čoveka.
Sputnjik i RT - cenzura  - Sputnik Srbija
VAŽNO OBAVEŠTENJE

Zbog učestalih hakerskih napada i ometanja sajta Sputnjik Srbija i naših kanala na Fejsbuku i Jutjubu, sve vesti pratite i na kanalu Sputnjik Srbija na Telegramu i preko mobilne aplikacije koja radi neometano, a koju možete preuzeti sa ovog linka, a video sadržaj na platformi „Odisi“ (odysee.com), kao i na platformi „Rambl“ (rumble.com).

I dok je nekima tokom procesa vežbanja i visokog stepena inteligencije postalo gotovo jednostavno da slože njene boje, drugi nikada do kraja nisu razumeli algoritam ove slagalice, prenosi Magazin Novosti.
Predstavljamo vam rešenje jednostavnog algoritma Rubikove kocke koji će vas zaintrigirati i navesti da sami pokušate da ga primenite i poradite na svojim mentalnim sposobnostima.
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala