- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

Obradović: Bilo bi dobro i za Evroligu da Partizan bude deo elite

© Foto : ABA league/KK Partizan/Dragana StjepanovicŽeljko Obradović
Željko Obradović - Sputnik Srbija, 1920, 25.05.2022
Pratite nas
Trener košarkaškog kluba Partizan Željko Obradović dao je intervju za Jurohups u kome je govorio o mogućem igranju u Evroligi sledeće sezone. Tom prilikom istakao je da bi i po Evroligu bilo dobro da Parni valjak bude deo elite. Partizan u finalu ABA lige igra protiv Crvene zvezde.
Sputnjik i RT - cenzura  - Sputnik Srbija
VAŽNO OBAVEŠTENJE

Zbog učestalih hakerskih napada i ometanja sajta Sputnjik Srbija i naših kanala na Fejsbuku i Jutjubu, sve vesti pratite i na kanalu Sputnjik Srbija na Telegramu i preko mobilne aplikacije koja radi neometano, a koju možete preuzeti sa ovog linka, a video sadržaj na platformi „Odisi“ (odysee.com), kao i na platformi „Rambl“ (rumble.com).

U poslednje vreme mnogo se priča o tome ko će dobiti specijalne pozivnice Evrolige za sledeću sezonu, a među kandidatima se nalazi i Partizan.
„Naša najveća želja je da budemo deo Evrolige. Mislim da imamo sve što je potrebno da budemo deo Evrolige. Najmlađi smo u Evropi, imamo perspektivu, svetlu budućnost. Verujem u svoje igrače. Ko god dođe da gleda utakmice Partizana , vrlo brzo shvati da imamo nešto specijalno. Bilo bi dobro i za Evroligu da Partizan bude deo elite”.
Naravno, jednake šanse daju se i Crvenoj zvezdi, pa se pojavljuju informacije da će Srbija imati dva kluba naredne sezone u Evroligi što bi bilo fantastično po srpsku košarku.
„Mislim da je i Zvezdi i Partizanu mesto u Evroligi, drago mi je da su i drugi ljudi to prepoznali, to bi bilo dobro i za Srbiju i Beograd, ovaj grad može mnogo da ponudi, Zvezda i Paritzan imaju izvanredne navijače, to bi bilo sjajno za Evroligu, gde god da se igra bilo bi puno. Ne znamo šta će biti sa evropskom košarkom u ovoj situaciji, još je mnogo toga nepoznato, ali nadamo se i voleli bismo, bez obzira na rezultat ove finalne serije, da oba tima budu u Evroligi. Koliko je to realno, odgovor će dati period ispred nas ", zaključio je Obradović.
Videćemo na kraju da li će Srbija imati jedan ili dva kluba u Evroligi. Jedan bi trebalo da bude minimum s obzirom na to da će se Partizan i Zvezda sresti u finalu ABA lige.
Košarkaši Luka Dončić i Nikola Jokić - Sputnik Srbija, 1920, 25.05.2022
SPORT
Evropljani i dalje gospodare Amerikom – Jokić i Dončić u prvom timu NBA lige!
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala