- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

Amerikanka u raspravi sa Srpkinjom na Rolan Garosu: „Ne znam šta hoćeš od mene“ /video/

© AFP 2023 / WILLIAM WESTMarijana Veljović
Marijana Veljović - Sputnik Srbija, 1920, 23.05.2022
Pratite nas
Marijana Veljović, Srpkinja koja sudi teniske mečeve, našla se na stolici tokom meča talentovane Koko Gof i Rebeke Marino, a 18-godišnja Amerikanka ušla je u žučnu raspravu sa njom. Gof je tokom meča u nekoliko navrata imala komunikaciju sa ocem koji joj je i trener, a Veljovićeva je opomenula za koučing što je Amerikanka teško prihvatila.
Sputnjik i RT - cenzura  - Sputnik Srbija
VAŽNO OBAVEŠTENJE

Zbog učestalih hakerskih napada i ometanja sajta Sputnjik Srbija i naših kanala na Fejsbuku i Jutjubu, sve vesti pratite i na kanalu Sputnjik Srbija na Telegramu i preko mobilne aplikacije koja radi neometano, a koju možete preuzeti sa ovog linka, a video sadržaj na platformi „Odisi“ (odysee.com), kao i na platformi „Rambl“ (rumble.com).

Uspešno je mlada Koko Gof počela učešće na Rolan Garosu posle pobede nad Rebekom Marino (7:6, 6:0), ali je posao uspešno radila i Marijana Veljović koja je sudila taj meč.
Talentovana i temperamenta Amerikanka imala je komunikaciju tokom meča sa Korijem Gofom, ocem i trenerom, a jasno je to sa stolice čula Srpkinja koja je opomenula mladu Koko.
Međutim, iako je to bila samo opomena, Gof je prišla Marijani i pokrenula raspravu.
„Nemamo tajne signale, ne znam šta hoćeš od mene, šta da mu kažem. Nije bilo nikakvog koučinga, ne znam šta želiš da uradim“ , bunila se mlada Koko.
Amerikanka je pokušala da se opravda time da ono stalno govori ocu da joj ne priča tokom meča, ali je Marijana jasno ponavljala da je morala da je opomene.
„Ja mu govorim još od osme godine da mi ne priča. Zato sam šokirana, govorim mu da mi ništa ne govori. Ne mogu da ga kontrolišem, veruj mi“, pokušavala je da se opravda 18-godišnjakinja.
Nije se Srpkinja obazirala na pobunu Amerikanke, a jasno je da joj otac pravi probleme i da će u nastavku turnira i karijere morati da se dogovori sa njim kako ne bi trpele veće kazne.
Novak Đoković - Sputnik Srbija, 1920, 23.05.2022
SPORT
Srpski dan u Parizu: Novak posle Nadala za kraj drugog dana Rolan Garosa
Skot Morison - Sputnik Srbija, 1920, 23.05.2022
SPORT
Morison je plakao – ali srpske suze zbog Novaka i dalje peku
Aslan Karacev, ruski teniser - Sputnik Srbija, 1920, 22.05.2022
SPORT
Hačanov siguran, Karacev pao posle drame!
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala