- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

„Kraljević“ ne zaboravlja rodni grad – Luka pomaže Zvijezdi iz Bijeljine

© AP Photo / Alvaro BarrientosSrpski fudbaler Luka Jović
Srpski fudbaler Luka Jović - Sputnik Srbija, 1920, 23.05.2022
Pratite nas
Dok se konstantno govori o tome kako bi Luka Jović mogao i trebalo da napusti Real Madrid, reprezentativac Srbije je uplovio i u funkcionersku karijeru pošto će u narednom periodu biti zadužen za sportski sektor ekipe Zvijezda 09 iz Republike Srpske.
Sputnjik i RT - cenzura  - Sputnik Srbija
VAŽNO OBAVEŠTENJE

Zbog učestalih hakerskih napada i ometanja sajta Sputnjik Srbija i naših kanala na Fejsbuku i Jutjubu, sve vesti pratite i na kanalu Sputnjik Srbija na Telegramu i preko mobilne aplikacije koja radi neometano, a koju možete preuzeti sa ovog linka, a video sadržaj na platformi „Odisi“ (odysee.com), kao i na platformi „Rambl“ (rumble.com).

Jović je odlučio da pomogne klubu iz svog rodnog grada Bijeljine i da se uključi u rad kluba osnovanog u mestu Etno selu Stanišići.
Kako prenose tamošnji mediji, Jović je sa rukovodstvom kluba podelio ideje i viziju na osnovu koje bi klub koji se takmiči u Prvoj ligi Republike Srpske krenuo putem višeg nivoa.
Jović, član madridskog „kraljevskog kluba“ napomenuo je da će treninzi i rad sa mladim fudbalerima biti povereni timu eksperata.
„Prijateljstvo sa osnivačem i predsednikom kluba Borisom Stanišićem je presudilo da se uključim u rad kluba. Želeo bih da klub u narednim godinama izraste u stabilnog premijerligaša, radićemo na tome da obezbedimo najbolje uslove za napredak mladih igrača“, naveo je Jović.
Fudbaleri Crvene zvezde - Sputnik Srbija, 1920, 22.05.2022
SPORT
Zvezda je šampion Srbije!
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala