- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

Lajović se oprostio od Pariza

© AP Photo / Thibault CamusSrpski teniser Dušan Lajović
Srpski teniser Dušan Lajović - Sputnik Srbija, 1920, 23.05.2022
Pratite nas
Dušan Lajović, srpski teniser, poražen je u prvom kolu Rolan Garosa od Sebastijana Baesa sa 3:1 u setovima, 6:3, 3:6, 6:4, 6:3.
Sputnjik i RT - cenzura  - Sputnik Srbija
VAŽNO OBAVEŠTENJE

Zbog učestalih hakerskih napada i ometanja sajta Sputnjik Srbija i naših kanala na Fejsbuku i Jutjubu, sve vesti pratite i na kanalu Sputnjik Srbija na Telegramu i preko mobilne aplikacije koja radi neometano, a koju možete preuzeti sa ovog linka, a video sadržaj na platformi „Odisi“ (odysee.com), kao i na platformi „Rambl“ (rumble.com).

Meč je trajao dva i po sata, a srpski teniser, trenutno 64. igrač na ATP listi, gotovo da nije imao šanse da stigne do trijumfa.
Lajović je u prvom setu imao veliku priliku da napravi brejk tokom trećeg gema, propustio je čak šest šansi i potom dozvolio rivalu da povede sa 3:1.
Drugi set je bio daleko bolji, dva brejka su bila dovoljna za izjednačenje, ali je u trećem poklekao u desetom gemu za brejk i set Baesa.
Četvrti set je bio gotovo formalnost, Lajović nije imao nijednu brejk šansu i Baes je zasluženo prošao dalje, a u drugom kolu će igrati protiv Aleksandra Zvereva.
Marijana Veljović - Sputnik Srbija, 1920, 23.05.2022
SPORT
Amerikanka u raspravi sa Srpkinjom na Rolan Garosu: „Ne znam šta hoćeš od mene“ /video/
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala