- Sputnik Srbija, 1920
RUSIJA
Najnovije vesti, analize i zanimljivosti iz Rusije i Zajednice nezavisnih država

Ruska delegacija napustila sednicu APEK-a tokom govora američkog predstavnika /foto/

© POOL / Uđi u bazu fotografijaSamit APEK
Samit APEK - Sputnik Srbija, 1920, 21.05.2022
Pratite nas
Ruska delegacija napustila je salu u kojoj se održava sastanak ministara trgovine Azijsko-pacifičke ekonomske saradnje (APEK), tokom govora američkog predstavnika Ketrin Taj, objavljeno je na Telegram kanalu Ministarstva za ekonomski razvoj Rusije.
Sputnjik i RT - cenzura  - Sputnik Srbija
VAŽNO OBAVEŠTENJE

Zbog učestalih hakerskih napada i ometanja sajta Sputnjik Srbija i naših kanala na Fejsbuku i Jutjubu, sve vesti pratite i na kanalu Sputnjik Srbija na Telegramu i preko mobilne aplikacije koja radi neometano, a koju možete preuzeti sa ovog linka, a video sadržaj na platformi „Odisi“ (odysee.com), kao i na platformi „Rambl“ (rumble.com).

Na fotografiji se vidi da je u momentu fotografisanja, u toku govor predstavnika Sjedinjenih Američkih Država, dok je mesto šefa ruskog Ministarstva za ekonomski razvoj Maksima Rešetnjikova prazno.
„Izlaganje šefa Ministarstva za trgovinu SAD Ketrin Taj na sastanku ministara trgovine APEK-a“, navedeno je ispod fotografije.
Informaciju da je ruska delegacija u tom trenutku napustila salu, novinarima je takođe potvrdio jedan od učesnika na sednici.
Ranije su predstavnici pet zemalja članica foruma, uključujući SAD, napustili salu tokom govora ruskog predstavnika, pomoćnika ruskog predsednika Maksima Oreškina.
U Bangkoku je danas počeo dvodnevni sastanak ministara trgovine iz 21. zemlje članice APEK-a. Na dnevnom redu današnjeg sastanka je promocija trgovine i investicija u periodu nakon pandemije kovida 19.
Predsednik Rusije Vladimir Putin na samitu foruma Azijsko-pacifičke ekonomske saradnje - Sputnik Srbija, 1920, 12.11.2021
RUSIJA
Putin se na samitu APEK pojavio u narodnoj nošnji Novog Zelanda /foto/
Kompjuter - Sputnik Srbija, 1920, 20.11.2020
Putin predložio koordinaciju u borbi protiv sajber-kriminala u okviru APEK-a
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala