- Sputnik Srbija, 1920
RUSIJA
Najnovije vesti, analize i zanimljivosti iz Rusije i Zajednice nezavisnih država

Putin se na samitu APEK pojavio u narodnoj nošnji Novog Zelanda /foto/

© Foto : POOL / Uđi u bazu fotografijaPredsednik Rusije Vladimir Putin na samitu foruma Azijsko-pacifičke ekonomske saradnje
Predsednik Rusije Vladimir Putin na samitu foruma Azijsko-pacifičke ekonomske saradnje - Sputnik Srbija, 1920, 12.11.2021
Pratite nas
Predsednik Rusije Vladimir Putin pojavio se na samitu lidera zemalja Azijsko-pacifičke ekonomske saradnje (APEK) u ogrtaču koji je deo narodne nošnje Novog Zelanda.
Lideri zemalja Azijsko-pacifičke ekonomske saradnje tradicionalno probaju delove narodnih nošnji na samitima, pa mnogi od njih ni ovaj put nisu odustali od te prakse, iako je samit održan onlajn. Među njima su lideri Kanade, Kine, Čilea, Filipina, Tajlanda, dok je premijer Japanae odlučio da to ipak ne učini ove godine.
Portparol Kremlja Dmitrij Peskov takođe je potvrdio Sputnjiku da je Putin obukao deo novozelandske narodne nošnje, istakavši da je ambasada Novog Zelanda predala Kremlju ogrtač.
© POOL / Uđi u bazu fotografijaSamit APEK
Samit APEK - Sputnik Srbija, 1920, 12.11.2021
Samit APEK
Ove godine samitom predsedava Novi Zeland, a na dnevnom redu su pitanja oporavka ekonomije zemalja regiona nakon pandemije virusa korona, kao i ključni pravci rada APEK-a do 2040. godine.
Putin u Sibiru - Sputnik Srbija, 1920, 26.03.2021
Pomama za Putinovom jaknom – stigao odgovor iz Kremlja
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala