- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

Da se naježiš – emocija kao takva: „Imam 37 godina, a uvek se posramim kao dete“ /video/

© Sputnik / Mihail Serbin / Uđi u bazu fotografijaJorgos Printezis
Jorgos Printezis - Sputnik Srbija, 1920, 21.05.2022
Pratite nas
Nema u današnjoj modernog košarci previše velikana koji su dugo u jednom klubu i predstavljaju sinonim za njega, ali Olimpijakos ima sa kime da se podiči. Vasilis Spanulis se penzionisao, ali ostao je drugi velikan – Jorgos Printezis. On je posle poraza od Barselone na Fajnal foru Evrolige u suzama napustio teren uz ovacije sa tribina.
Sputnjik i RT - cenzura  - Sputnik Srbija
VAŽNO OBAVEŠTENJE

Zbog učestalih hakerskih napada i ometanja sajta Sputnjik Srbija i naših kanala na Fejsbuku i Jutjubu, sve vesti pratite i na kanalu Sputnjik Srbija na Telegramu i preko mobilne aplikacije koja radi neometano, a koju možete preuzeti sa ovog linka, a video sadržaj na platformi „Odisi“ (odysee.com), kao i na platformi „Rambl“ (rumble.com).

Svako ko je ove sedmice bio prisutan u Beogradskoj Areni mogao je da se uveri u to kakvu emociju ima Printezis, a posebno kakvu emociju pružaju navijači ka njemu. To je dvosmerna ulica poštovanja.
Kada je napuštao teren u suzama posle poraza od Barselone u utakmici za treće mesto, tribine su gorele, a sam Grk nije skrivao koliko mu je teško.
Posle meča je čak dobrih 15 minuta stajao i odgovarao na pitanja grčkih novinara, mada mu se do tada raspoloženje značajno popravilo pa je stigao i da se nasmeje.
Još nije poznato da li je ovo bila poslednja evropska utakmica Printezisa, odnosno da li će nastaviti sa igrom i sledeće sezone ili će svirati kraj.
U ovom momentu druga opcija deluje kao realnija.
Veličinu je pokazao i kada se obraćao navijačima tokom poluvremena, a u tim momentima niste mogli da čujete svoje misli od buke.
„Ljubav je međusobna. Hvala vam svima. Iako imam 37 godina, svaki put kada čujem da mi navijači skandiraju posramim se kao da sam dete. Ne mogu na to da se naviknem“, rekao je Printezis.
Nikola Mirotić i Saša Vezenkov - Sputnik Srbija, 1920, 21.05.2022
SPORT
Malo je jedan Bugarin za pesmu tužnih Grka – Barseloni i Mirotiću utešna pobeda u Beogradu!
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala