- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

Spektakl u Beogradu – Srbin ne da tron, Grci i Španci prete

© AP Photo / Marius BeckerVasilije Micić
Vasilije Micić - Sputnik Srbija, 1920, 19.05.2022
Pratite nas
U srpskoj prestonici danas će biti odigrane obe utakmice Fajnal-for turnira, a u polufinalu se sastaju Olimpijakos i Anadolu Efes, dok drugi par čine Barselona i Real Madrid.
Sputnjik i RT - cenzura  - Sputnik Srbija
VAŽNO OBAVEŠTENJE

Zbog učestalih hakerskih napada i ometanja sajta Sputnjik Srbija i naših kanala na Fejsbuku i Jutjubu, sve vesti pratite i na kanalu Sputnjik Srbija na Telegramu i preko mobilne aplikacije koja radi neometano, a koju možete preuzeti sa ovog linka, a video sadržaj na platformi „Odisi“ (odysee.com), kao i na platformi „Rambl“ (rumble.com).

Srpski as Vasilije Micić sa turskim timom brani tron, a od 18 časova sudariće se sa grčkim divom. Od 21 čas na parket „beogradske Arene“ će španski timovi.
Efes je, inače, doživeo peh pred put u srpsku prestonicu jer se povredio jedan od bitnijih igrača Krunoslav Simon, objavio je dobro obavešteni portal „Basketnews“.
Iskusnom Hrvatu stradalo je koleno na poslednjem treningu i za njega je po svemu sudeći sezona okončana.
„Kasni je deo sezone i nemoguće je da se vratim na teren za manje od mesec dana“, poručio je Simon za specijaliozvani portal.
Ipak, glavni aduti su spremni Vasilije Micić i Šejn Larkin koji tokom čitave sezone nose Efes i koji će biti najveća prepreka grčkom Olimpijakosu u polufinalu.
Barselona je ove sezone u više navrata lako izlazila na kraj sa najvećim rivalom Realom, ali će meč u Beogradu imati drugačiju dimenziju.
Jednostavno, kada se igra jedan meč, pravo na grešku nema i zbog toga će Mirotić i drugovi morati da budu na svom nivou kako bi precrtali "kralja" na putu ka velikom finalu koje je zakazano za subotu u „beogradskoj Areni“.
Luka Dončić - Sputnik Srbija, 1920, 19.05.2022
SPORT
Ratnici zaustavili Dončića i poveli u finalu Zapada /video/
Danilo Anđušić - Sputnik Srbija, 1920, 18.05.2022
SPORT
Želeo je da ostvari san u rodnom Beogradu, ali ne očajava: „U Srbiji će biti spektakl!“
Bakljada navijača Crvene zvezde - Sputnik Srbija, 1920, 18.05.2022
SPORT
Evropska košarka je „pomerila“ srpski fudbal
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala