- Sputnik Srbija, 1920
SVET
Najnovije vesti iz sveta

EU se ne sprema da povede svet u treći svetski rat

© AP Photo / Arnulfo FrancoŠef evropske diplomatije Žozep Borelj
Šef evropske diplomatije Žozep Borelj - Sputnik Srbija, 1920, 18.05.2022
Pratite nas
Evropska unija, predlažući program za povećanje ulaganja u odbrambeni sektor, ne planira da povećava količinu naoružanja i da vodi svet ka trećem svetskom ratu, reč je o koordinaciji i boljem trošenju sredstava radi bolje odbrane, izjavio je šef evropske diplomatije Žozep Borelj.
Sputnjik i RT - cenzura  - Sputnik Srbija
VAŽNO OBAVEŠTENJE

Zbog učestalih hakerskih napada i ometanja sajta Sputnjik Srbija i naših kanala na Fejsbuku i Jutjubu, sve vesti pratite i na kanalu Sputnjik Srbija na Telegramu i preko mobilne aplikacije koja radi neometano, a koju možete preuzeti sa ovog linka, a video sadržaj na platformi „Odisi“ (odysee.com), kao i na platformi „Rambl“ (rumble.com).

„Oni koji govore da se spremamo da se trkamo u naoružavanju i da izazovemo treći svetski rat, greše. Naprotiv, nije reč o povećavanju količine naoružanja, nego o koordinaciji, kako bismo trošili čak i manje, ali mudrije, kako bismo ostvarili kolektivne kupovine u odbrambenoj sferi radi bolje zaštite naših građana“, rekao je Borelj.
Šef evropske diplomatije i predstavnici Evropske komisije su u sredu predstavili predloge Evropske komisije za prevazilaženje problema u investicijama u sferi odbrane Evropske unije.
Predsednik Evropske komisije Ursula fon der Lajen - Sputnik Srbija, 1920, 18.05.2022
SVET
EU izdvaja 300 milijardi evra za proces oslobađanja od ruskih energenata
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala