- Sputnik Srbija, 1920
RUSIJA
Najnovije vesti, analize i zanimljivosti iz Rusije i Zajednice nezavisnih država

Putin zna kuda vodi državu

© Sputnik / Grigoriй Sыsoev / Uđi u bazu fotografijaPortparol ruskog predsednika Dmitrij Peskov
Portparol ruskog predsednika Dmitrij Peskov - Sputnik Srbija, 1920, 17.05.2022
Pratite nas
Kremlj je uveren da će Rusija pobediti i postići sve ciljeve vojne specijalne operacije u Ukrajini, a predsednik Vladimir Putin zna kuda vodi zemlju, izjavio je portparol Kremlja Dmitrij Peskov.
Sputnjik i RT - cenzura  - Sputnik Srbija
VAŽNO OBAVEŠTENJE

Zbog učestalih hakerskih napada i ometanja sajta Sputnjik Srbija i naših kanala na Fejsbuku i Jutjubu, sve vesti pratite i na kanalu Sputnjik Srbija na Telegramu i preko mobilne aplikacije koja radi neometano, a koju možete preuzeti sa ovog linka, a video sadržaj na platformi „Odisi“ (odysee.com), kao i na platformi „Rambl“ (rumble.com).

„Uvereni smo da će sve biti dobro, uvereni smo da ćemo pobediti i postići sve ciljeve. Naš predsednik zna kuda vodi našu zemlju, mi svi vidimo političkki konsenzus, ali i kakav je nivo podrške našem predsedniku. Njega podržava cela zemlja, uveren sam da ga podržavate vi, da ga podržava omladina, da ga podržavaju sve generacije naše zemlje. Postići ćemo ono što želimo i vi ćete živeti bolje, bezbednost će vam biti garantovana“, rekao je Peskov tokom prosvetiteljskog maratona „Novi horizonti“.
Prema njegovim rečima, Rusija će izaći na kraj sa Zapadom, jer ima sve što joj je za to potrebno. Zapadne zemlje, među kojima su SAD, vode protiv Rusije hibridni rat, rekao je Peskov i ocenio da su to postale neprijateljske države.
„To nisu samo američki i britanski savetnici koji govore ukrajinskim nacionalistima s oružjem šta da rade, koji im daju obaveštajne informacije. Ne. To je diplomatski rat, politički rat, to su pokušaji da budemo izolovani u svetu, to je ekonomski rat“, zaključio je Peskov.
Restrikcije protiv Rusije i njenih medija su uznemirujuće i nezakonite, osobenost današnjih informacionih ratova je odustvo morala i principa, ocenio je Peskov.
On je, međutim, naglasio da je Rusiju nemoguće izolovati.
„U naše vreme nemoguće je jednu šestinu kopna izlovati - ni politički, ni ekonomski, ni diplomatski, ni informaciono“, rekao je Peskov.

Armija piar-kompanija radi za Ukrajinu

On je dodao da za Ukrajinu radi armija piar-kompanija, stručnjaka za vođenje informacionog rata, koji ne prezaju od krvoločnih režija poput one u ukrajinskoj Buči.
„Najstrašnije je, verovatno, to što smo videli na planu tog čudovišnog informacionog rata – to su potoci laži, to su lažne vesti, to su inscenacije, povremeno toliko čudovišne, da ljudska svest ne može da ih zamisli“, rekao je Peskov.
Prema njegovim rečima, Ukrajinci su narod blizak Rusiji, to su talentovani, mirni ljudi, ali dugo su ih zavaravali - preko televizije, na mitinzima, u nastupima njihovih rukovodilaca.
Peskov je, takođe, ocenio da se Rusija sada nalazi u uslovima idealne oluje i momenta istine.
„Praktično sada živimo u uslovima 'idealne oluje' i trenutka istine, iste one oluje i trenutka koji treba da zaštite naše intrese, koji treba da učine da živimo bolje, komfornije, stabilnije i zaštićenije“, rekao je Peskov.
Moskovski Kremlj - Sputnik Srbija, 1920, 29.04.2022
RUSIJA
Peskov o pozivu Putinu na samit G20: Rano govori o modalitetu učešća Rusije
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala