- Sputnik Srbija, 1920
SVET
Najnovije vesti iz sveta

Peking zemljama G7: Fokusirajte se na mir, a ne na nezakonite sankcije

© AP Photo / Andy WongZastava Kine vijori se na vetru između višespratnica u Pekingu
Zastava Kine vijori se na vetru između višespratnica u Pekingu - Sputnik Srbija, 1920, 16.05.2022
Pratite nas
Peking poziva zemlje G7 da se fokusiraju na mir, da prekinu sa uvođenjem nezakonitih sankcija i izazivanje obojenih revolucija u drugim zemljama, izjavio je portparol Ministarstva inostranih poslova Kine Džao Liđijan.
Sputnjik i RT - cenzura  - Sputnik Srbija
VAŽNO OBAVEŠTENJE

Zbog učestalih hakerskih napada i ometanja sajta Sputnjik Srbija i naših kanala na Fejsbuku i Jutjubu, sve vesti pratite i na kanalu Sputnjik Srbija na Telegramu i preko mobilne aplikacije koja radi neometano, a koju možete preuzeti sa ovog linka, a video sadržaj na platformi „Odisi“ (odysee.com), kao i na platformi „Rambl“ (rumble.com).

„Pozivamo zemlje ‘Velike sedmorke’ da se zaista fokusiraju na mir i razvoj širom sveta, prekinu sa primenom dvostrukih ili čak višestrukih standarda, prestanu da usmeravaju ratne avione i brodove ka ‘pragovima’ drugih zemalja kako bi demonstrirali svoju snagu“, izjavio je diplomata.
Ranije je zamenik ministra inostranih poslova Kine Le Jučeng rekao da neke velike zemlje koriste ukrajinsku krizu kako bi oslabile Rusiju, njih ne brinu mirni pregovori i bezbednost ukrajinskog naroda.
Kineska i američka zastava - Sputnik Srbija, 1920, 07.05.2022
RUSIJA
Kineski mediji: Posle Ukrajine, Zapad će izazivati krizu za krizom po celom svetu
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala