- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

Novakov sin Stefan osvojio turnir – isti dan kada i Đoković Rim

© Sputnik / Luka NikolićNovak Đoković i sin Stefan
Novak Đoković i sin Stefan - Sputnik Srbija, 1920, 16.05.2022
Pratite nas
Novak Đoković, najbolji teniser sveta, nakon osvojene titule na Mastersu u Rimu, saznao je da je njegov sin Stefan osvojio prvi teniski turnir.
Sputnjik i RT - cenzura  - Sputnik Srbija
VAŽNO OBAVEŠTENJE

Zbog učestalih hakerskih napada i ometanja sajta Sputnjik Srbija i naših kanala na Fejsbuku i Jutjubu, sve vesti pratite i na kanalu Sputnjik Srbija na Telegramu i preko mobilne aplikacije koja radi neometano, a koju možete preuzeti sa ovog linka, a video sadržaj na platformi „Odisi“ (odysee.com), kao i na platformi „Rambl“ (rumble.com).

Novak Đoković dugo će pamtiti dan kada je osvojio 38. Masters titulu u karijeri, ali ne samo zbog trofeja koji je podigao u Rimu već i zbog sina Stefana koji se borio na drugom terenu.
Dok je Novak igrao meč protiv Stefanosa Cicipasa, Stefan Đoković igrao je prvi teniski turnir u okviru kluba u kom trenira i osvojio je pehar.
„Njegovo putovanje je počelo uspešno. Moj sin je osvojio turnir danas. Upravo sam dobio tu vest. Dupla pobeda. To je turnir veoma malog kluba i jasno je da nije mnogo važno, kao i da je rezultat u drugom planu. Bilo je lepo videti ga kako igra tenis“, rekao je Đoković.
Prvi reket sveta sa nestrpljenjem je čekao da posle meča čuje šta je uradio njegov sin, a dočekale su ga lepe vesti.
„Sada smo pričali i bio je na devetom nebu, kao i cela porodica. Bilo je lepo. Zaista lepo napreduje, zaljubljen je u sport. Sinoć je ostao budan do kasno i pokazivao mi je forhende i bekhende koje će da koristi. I ja sam to radio kad sam bio klinac. Pričali smo prethodnih dana o tome kako bi trebalo da igra, uvodio sam ga u ovaj svet i bilo je lepo kako je odgovorio na sve to. To morate da kažete na njihovom jeziku. Bio je to prvi zvanični turnir i meč, koji uvek ostaju u sećanju i zato sam hteo da zaista uživa“, istakao je Đoković.
Rafael Nadal - Sputnik Srbija, 1920, 16.05.2022
SPORT
Nadal ide u Pariz – ali Rolan Garos je pod znakom pitanja!
Karlos Alkaras - Sputnik Srbija, 1920, 16.05.2022
SPORT
Alkaras je tek počeo – želi ga i Federer u timu?
Novak Đoković - Sputnik Srbija, 1920, 16.05.2022
SPORT
Đoković diplomatskim odgovorom vešto izbegao da upadne u zamku
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala