- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

Srbin je mađioničar, a njegovi potezi teraju doktora za kafu da iskoči iz stolice /video/

© Sputnik / Vitaliй Timkiv / Uđi u bazu fotografijaMiloš Teodosić u dresu Virtusa iz Bolonje
Miloš Teodosić u dresu Virtusa iz Bolonje - Sputnik Srbija, 1920, 15.05.2022
Pratite nas
Predsednik Virtusa iz Bolonje, Masimo Zaneti, očaran je partijama Miloša Teodosića koji je doneo italijanskom timu titulu Evrokupa i toliko željeni povratak u Evroligu. Iako je u 36. godini, poznom dobu za košarku, srpski majstor i dalje nikoga ne ostavlja ravnodušnim.
Sputnjik i RT - cenzura  - Sputnik Srbija
VAŽNO OBAVEŠTENJE

Zbog učestalih hakerskih napada i ometanja sajta Sputnjik Srbija i naših kanala na Fejsbuku i Jutjubu, sve vesti pratite i na kanalu Sputnjik Srbija na Telegramu i preko mobilne aplikacije koja radi neometano, a koju možete preuzeti sa ovog linka, a video sadržaj na platformi „Odisi“ (odysee.com), kao i na platformi „Rambl“ (rumble.com).

Italijanski košarkaški klub Virtus poslednjih godina krenuo je ka vrhu otkako ga je preuzeo Masimo Zaneti, inače biznismen koji je specijalizovan u oblasti distribucije kafe. Ne razume se mnogo u košarku, ali se razume u ono što je lepo i atraktivno.
A, to su svakako asistencije Miloša Teodosića.
„Ideja (o preuzimanju kluba)se rodila kada sam video da Virtus ispada iz Serije A posle poraza od Ređo Emilije. Ćerka, koja je takođe navijač Virtusa, je bila veoma tužna. Sada sam veoma srećan što sam se posvetio ovom najlepšem sportu. Košarka je lepša i od fudbala. Zbog Teodosićeve asistencije ja iskočim iz stolice. U drugim sportovima takve emocije ne mogu da se iskuse“, rekao je predsednik Virtusa.
Sjajni organizator igre bio MVP finala Evrokupa, a meč protiv Burse je okončao sa 21 datim poenom. Na taj način je bio najzaslužniji što se tim iz Bolonje vratio u Evroligu.
Predsedniku Zanetiju povratak u elitno takmičenjemnogo važan. A, bio je svestan da mu je za taj poduhvat potreban Teodosić. Sada se od Virtusa mnogo očekuje, a očekuju se dodatna ulaganja za sledeću sezonu.
„Mnogo novca je potrošeno, moram to da priznam, ali sve je u redu i u svakom slučaju potrošio sam manje od konkurencije. Ja nisam gazda, već preduzetnik koji je rastao u sportu i uvek sam ulagao u ono što verujem. Sledeće godine ćemo dovesti najviše dva nova igrača, ali zavisi to i od ugovora Meniona i Šengelije. Sa Tokom smo na dobrom putu da produžimo saradnju“, rekao je Zaneti.
I time jasno stavio do znanja da ćemo Teodosića sledeće sezone gledati u Evroligi.
Srpski košarkaš Bogdan Bogdanović protiv Njujork Niksa - Sputnik Srbija, 1920, 14.05.2022
SPORT
Novi nadimak i nova uloga za srpskog „snajpera“
Vasilije Micić, srpski košarkaš - Sputnik Srbija, 1920, 14.05.2022
SPORT
Vasin veleslalom Turskom i Evropom – da li će se sad sklopiti kockice za NBA?
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala