- Sputnik Srbija, 1920, 24.01.2022
KULTURA
Rubrika koja prati kulturne fenomene i događaje, stvaraoce i ličnosti koji svojim delom kreiraju savremenu kulturnu scenu u zemlji i u svetu.

Spektakularan snimak iz zagrebačkog kafića: Konstrakta - nit koja nas veže /video/

© AP Photo / Luca BrunoKonstrakta
Konstrakta - Sputnik Srbija, 1920, 14.05.2022
Pratite nas
Hrvatski mediji prenose vest koja se proširila srpskim medijima posle objavljivanja snimka iz jednog zagrebačkog kafića u kojem je nastala prava histerija posle objavljivanja odluke žirija da je Konstrakta, predstavnica Srbije na Pesmi Evrovizije, ušla u finale. „Histerija zbog Konstrakte, to je ta nit koja nas veže“, napisao je „Večernji list“.
Sputnjik i RT - cenzura  - Sputnik Srbija
VAŽNO OBAVEŠTENJE

Zbog učestalih hakerskih napada i ometanja sajta Sputnjik Srbija i naših kanala na Fejsbuku i Jutjubu, sve vesti pratite i na kanalu Sputnjik Srbija na Telegramu i preko mobilne aplikacije koja radi neometano, a koju možete preuzeti sa ovog linka, a video sadržaj na platformi „Odisi“ (odysee.com), kao i na platformi „Rambl“ (rumble.com).

Na snimku sa TikToka koji je objavljen i na Instagramu vidi se kako ljudi u punom kafiću gledaju voditelje koji prozivaju zemlje koje su ušle u finale, a kada su prozvali Srbiju nastalo je opšte oduševljenje.
Video je preneo i „Blic“, uz komentar: „Totalna histerija u Hrvatskoj zbog Konstrakte“, a dodali su i kako svi mediji u Hrvatskoj sa simpatijama pišu o predstavnici Srbije.
„Ta nit koja nas veže“, „Prekrasno“, „Isto tako bismo se i mi radovali da je u pitanju Hrvatska“, „Žao nam je što je Hrvatska pokradena, ali neka znaju da je Srbija svim srcem uz njih“, samo su neki od komentara na srpskim portalima, preneo je „Večernji list“.
Ispraćaj Ane Đurić Konstrakte u Torino. - Sputnik Srbija, 1920, 13.05.2022
KULTURA
Veliki skok Konstrakte na kladionicama, ubedljivo prva na Jutjubu
Vladika Zahumsko-hercegovački i primorski Grigorije - Sputnik Srbija, 1920, 14.05.2022
KULTURA
Vladika Grigorije pozvao sve da glasaju za Konstraktu /video/
Konstrakta - Sputnik Srbija, 1920, 14.05.2022
KULTURA
Konstrakta se oglasila pred finale Pesme Evrovizije
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala