- Sputnik Srbija, 1920, 24.01.2022
KULTURA
Rubrika koja prati kulturne fenomene i događaje, stvaraoce i ličnosti koji svojim delom kreiraju savremenu kulturnu scenu u zemlji i u svetu.

Vladika Grigorije pozvao sve da glasaju za Konstraktu /video/

© Sputnik / N. ĐurđevićVladika Zahumsko-hercegovački i primorski Grigorije
Vladika Zahumsko-hercegovački i primorski Grigorije - Sputnik Srbija, 1920, 14.05.2022
Pratite nas
Vladika Grigorije, episkop diseldorfski i nemački, pozvao je sve da večeras glasaju za predstavnicu Srbije na Pesmi Evrovizije Konstraktu.
„Nedavno sam pročitao knjigu Tomaša Halika koja nosi naslov „Ja hoću da ti jesi“ i rečenicu da mi ljudi na svetu nismo da bismo davali odgovore, već da bismo postavljali pitanja. Ta rečenica podsetila me na Konstraktinu pesmu „In korpore sano“. Zato sam odlučio da vas zamolim, sve do kojih ova poruka dođe, bez obzira na nacionalnost, da večeras svi glasamo za Konstraktu, jer mi hoćemo da ona jeste, da ona bude“, naveo je vladika Grigorije na Instagramu.
On je u postu naveo i da je Konstrakta redni broj 24 na večerašnjem nastupu.
Sputnjik i RT - cenzura  - Sputnik Srbija
VAŽNO OBAVEŠTENJE

Zbog učestalih hakerskih napada i ometanja sajta Sputnjik Srbija i naših kanala na Fejsbuku i Jutjubu, sve vesti pratite i na kanalu Sputnjik Srbija na Telegramu i preko mobilne aplikacije koja radi neometano, a koju možete preuzeti sa ovog linka, a video sadržaj na platformi „Odisi“ (odysee.com), kao i na platformi „Rambl“ (rumble.com).

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala