- Sputnik Srbija, 1920
RUSIJA
Najnovije vesti, analize i zanimljivosti iz Rusije i Zajednice nezavisnih država

„Ni centa Zelenskom!“ – još jedan američki kongresmen protiv naoružavanja Ukrajine

© AP Photo / Ukrainian Presidential Press Office Predsednik Ukrajine Vladimir Zelenski
Predsednik Ukrajine Vladimir Zelenski - Sputnik Srbija, 1920, 13.05.2022
Pratite nas
Novac koji američka vlada namerava da uputi za podršku Ukrajini je beskorisno trošenje sredstava poreskih obveznika, izjavio je republikanac, član Predstavničkog doma Kongresa SAD iz Arizone Pol Gosar.
Sputnjik i RT - cenzura  - Sputnik Srbija
VAŽNO OBAVEŠTENJE

Zbog učestalih hakerskih napada i ometanja sajta Sputnjik Srbija i naših kanala na Fejsbuku i Jutjubu, sve vesti pratite i na kanalu Sputnjik Srbija na Telegramu i preko mobilne aplikacije koja radi neometano, a koju možete preuzeti sa ovog linka, a video sadržaj na platformi „Odisi“ (odysee.com), kao i na platformi „Rambl“ (rumble.com).

„Prošle godine predsednik Ukrajine Vladimir Zelenski je, kao državni službenik, na neki način zaradio sto miliona dolara. Kako mislite, kuda će zapravo otići najveći deo 40 miliona dolara za Ukrajinu? Ne treba da šaljemo ni centa“, napisao je Gosar na Tviteru.
Prema mišljenju političara, predsednik SAD Džozef Bajden usmeren je na raspirivanje proksi rata s Rusijom, što će za Ameriku biti greška s posledicama svetskih razmera.
Vlada SAD treba da se bavi unutrašnjom politikom, da rešava probleme državnog duga, inflacije i imigracije, naglasio je Gosar, objašavajući odluku da glasa protiv pomoći Kijevu.
Ranije je Predstavnički dom Kongresa SAD potvrdio odluku da se za Ukrajinu izdvoji dodatni paket pomoći, uputivši nacrt zakona na glasanje u Senatu SAD.
Senator iz države Kentaki Rend Pol blokirao je usvajanje odluke u gornjem domu Kongresa, jer smatra da u sadašnjim uslovima SAD jednostavno ne mogu da dozvole sebi da igraju ulogu svetskog žandara na račun sopstvenog budžeta.
Pogled na američki Kapitol - Sputnik Srbija, 1920, 11.05.2022
SVET
Predstavnički dom odobrio: Rekordna pomoć za Ukrajinu
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala