- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

Remek delo mladog majstora /video/

© Tanjug / SpadaDušan Vlahović
Dušan Vlahović - Sputnik Srbija, 1920, 12.05.2022
Pratite nas
Srpski reprezentativac Dušan Vlahović nije uspeo da osvoji Kup Italije sa Juventusom jer je posle produžetaka izgubio od Intera rezultatom 4:2 (2:2), ali je još jednom pokazao da je svetska klasa. Hladnokrvni egzekutor i budućnost torinske „stare dame“, suvo zlato.
Sputnjik i RT - cenzura  - Sputnik Srbija
VAŽNO OBAVEŠTENJE

Zbog učestalih hakerskih napada i ometanja sajta Sputnjik Srbija i naših kanala na Fejsbuku i Jutjubu, sve vesti pratite i na kanalu Sputnjik Srbija na Telegramu i preko mobilne aplikacije koja radi neometano, a koju možete preuzeti sa ovog linka, a video sadržaj na platformi „Odisi“ (odysee.com), kao i na platformi „Rambl“ (rumble.com).

U toku je bio 53. minut kada je Vlahović povukao kontru i u stilu najvećih majstora „zalomio“ je D'Ambrozija koji je uklizao i proleteo, usledio je jak udarac koji je Samir Handovič zaustavio telom, ali se lopta odbila do srpske haubice koja je iz drugog pokušaja levicom bila nepogrešiva.
Taj gol izazvao je erupciju oduševljenja kod navijača torinske „stare dame“ jer je obezbedio potpuni preokret Juventusu 2:1.
Inter je iz jedanaesterca preko Turčina Čalhanoglua u 80. minutu stigao do izjednačenja, da bi na produžetke sa dva gola Ivana Perišića stigao i do trofeja Kupa Italije.
Vlahović je ostao bez prvog pehara u karijeri u Italiji, ali je pokazao da je svetska klasa i da je budućnost najtrofejnijeg kluba na Apeninima kojem je tokom leta neophodan remont, gotovo u svim linijama tima, osim u napadu.
Bivši centarfor Fjorentine i Partizana je sa četiri gola u Kupu Italije najbolji strelac pomenutog takmičenja.
Kada je Serija A u pitanju, Juventus je obezbedio mesto koje vodi u Ligu šampiona, trenutno su četvrti na tabeli sa 69 osvojenih bodova, petoplasirani Lacio ima 62 boda, a do kraja su ostala još samo dva kola.
I upravo će u narednom kolu Serije A 16. maja, u Torinu snage odmeriti Juventus i Lacio, biće to ujedno i dvoboj dvojice reprezentativnih saigrača Dušana Vlahovića i Sergeja Milinković-Savića, kojeg mnogi povezuju sa klubom iz Torina.
Dušan Vlahović - Sputnik Srbija, 1920, 11.05.2022
SPORT
Vlahovićeva majstorija nije bila dovoljna – Inter osvojio Kup
Nemanja Matić - Sputnik Srbija, 1920, 11.05.2022
SPORT
„Posebni“ reagovao na spekulacije o Matiću
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala