- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

„Posebni“ reagovao na spekulacije o Matiću

© Sputnik / Anton Denisov / Uđi u bazu fotografijaNemanja Matić
Nemanja Matić - Sputnik Srbija, 1920, 11.05.2022
Pratite nas
Nemanja Matić, bivši reprezentativac Srbije, nedavno je objavio da napušta Mančester junajted, a kao moguća destinacija pominje se Roma, na čijoj klupi sedi Žoze Murinjo sa kojim je ranije sarađivao.
Sputnjik i RT - cenzura  - Sputnik Srbija
VAŽNO OBAVEŠTENJE

Zbog učestalih hakerskih napada i ometanja sajta Sputnjik Srbija i naših kanala na Fejsbuku i Jutjubu, sve vesti pratite i na kanalu Sputnjik Srbija na Telegramu i preko mobilne aplikacije koja radi neometano, a koju možete preuzeti sa ovog linka, a video sadržaj na platformi „Odisi“ (odysee.com), kao i na platformi „Rambl“ (rumble.com).

Brojni italijanski mediji povezali su Žozea Murinja i Nemanju Matića, šefa struke Rome i prvotimca Mančester junajteda, koji su sarađivali i u Čelsiju i Mančester junajtedu.
Naravno, „Posebni“ nije čekao dugo da odgovori na te spekulacije, uz napomenu da je Matić „fantastičan igrač“.
Romi je potreban igrač na sredini terena, s obzirom da je Serđo Oliveira pozajmljen od Porta u januaru, a da je njegov dalji status još uvek nedefinisan.
„Nikad ne voim da pričam o pojedincima, ne mislim da je to dobro za mene, klub i igrača. Svi znaju moj odnos sa Matićem. On je jedan od momaka u koje imam poverenja. Osvajali smo trofeje zajedno u Čelsiju, borili smo se zajedno u Junajtedu. Fantastičan je igrač, ali ovakve vrste odgovora nisu dobre ni za mene ni za igrača“, rekao je Murinjo.
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala