- Sputnik Srbija, 1920
RUSIJA
Najnovije vesti, analize i zanimljivosti iz Rusije i Zajednice nezavisnih država

Putin: Podrška Rusije žiteljima Donbasa mnogima nije po volji, ali je nužna

© Sputnik / Alekseй Daničev / Uđi u bazu fotografijaPredsednik Rusije Vladimir Putin
Predsednik Rusije Vladimir Putin - Sputnik Srbija, 1920, 11.05.2022
Pratite nas
Princpijelni stav Rusije kada je reč o podršci žiteljima Donbasa nije po volji mnogih partnera Rusije, ali ta podrška je neophodna zbog humanitarnih razloga, izjavio je predsednik Rusije Vladimir Putin.
Sputnjik i RT - cenzura  - Sputnik Srbija
VAŽNO OBAVEŠTENJE

Zbog učestalih hakerskih napada i ometanja sajta Sputnjik Srbija i naših kanala na Fejsbuku i Jutjubu, sve vesti pratite i na kanalu Sputnjik Srbija na Telegramu i preko mobilne aplikacije koja radi neometano, a koju možete preuzeti sa ovog linka, a video sadržaj na platformi „Odisi“ (odysee.com), kao i na platformi „Rambl“ (rumble.com).

„Principijelni stav Rusije u vezi sa zaštitom i podrškom žiteljima Donbasa, naravno, nije po volji mnogim partnerima, ali to su ljudi kojima je ta podrška sada realno potrebna i, kako sam već rekao, to je neophodno učiniti iz humanitarnih razloga“, rekao je Putin na sastanku Upravnog odbora Obrazovne fondacije „Talenat i uspeh“ u obrazovnom centru „Sirijus“.
Ruski predsednik je predložio da se razmotri pitanje osnivanja metodičkih centara za podršku i razvoj talentovane dece Luganska i Donjecka.
„Molim vas da 'Sirijus' već sada razmisli o osnivanju metodičkih centara za podršku i razvoj talenata kod dece Donjecke i Luganske oblasti, o razradi specijalnih programa za obuku pedagoga. Njima je to potrebno“, rekao je predsednik.
Predsednik Rusije Vladimir Putin  - Sputnik Srbija, 1920, 11.05.2022
RUSIJA
Putin čestitao Dan DNR: Zajedno možemo da prevaziđemo sve poteškoće i ostvarimo pobedu
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala