- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

Novak je na pravom putu, ali je van terena pretrpeo još jedan udarac

© AFP 2023 / ANDREAS SOLARONovak Đoković
Novak Đoković - Sputnik Srbija, 1920, 11.05.2022
Pratite nas
Novak Đoković, najbolji teniser sveta, ostao je bez još jednog sponzora. Posle francuske kompanije Pežo koja je u martu okončala saradnju sa Srbinom, sada je isto učinila i kompanija UKG, objavio je Yahoo Sports.
Sputnjik i RT - cenzura  - Sputnik Srbija
VAŽNO OBAVEŠTENJE

Zbog učestalih hakerskih napada i ometanja sajta Sputnjik Srbija i naših kanala na Fejsbuku i Jutjubu, sve vesti pratite i na kanalu Sputnjik Srbija na Telegramu i preko mobilne aplikacije koja radi neometano, a koju možete preuzeti sa ovog linka, a video sadržaj na platformi „Odisi“ (odysee.com), kao i na platformi „Rambl“ (rumble.com).

Posle tubrulentnog otvaranja sezone i svega što je proživeo u Australiji, Novak Đoković je konačno počeo da igra svoj prepoznatljiv tenis i da niže pobede.
U jeku odličnih partija na Mastersu u Rimu, gde je probuđen „gladijator“ obelodanjeno je da je još jedan sponzor napustio Novaka. Kompanija UKG koja je 2019. godine potpisala trogodišnji milionski ugovor sa Srbinom, rešila je da okonča saradnju.
„Sponzorski ugovor je isticao 2022. godine, a zajednička odluka bila je da ne dođe do produžetka saradnje“, navedeno je u zvaničnom saopštenju kompanije UKG.
Da se nešto zaista dešava, odnosno "kuva", moglo je da se nasluti već na Mastersu u Monte Karlu, gde je doduše Novak odigrao samo jedan meč, ali već tada na njegovom rukavu nije bilo oznake pomenute kompanije.
I dalje u javnosti nije poznat tačan razlog za „raskid“, pa se samo može spekulisati da to ima veze sa Đokovićevim stavom da se ne vakciniše.
Podsetimo, osim Pežoa i UKG, koja je ranije nosila naziv Ultimejt Softver, koji su napustili Novaka, Đoković ima ugovore sa kompanijom Lakosta, od Heda mu stižu reketi i oprema specijalno pravljenu, kao i milionski ugovor, dok ga „obuva“ Asiks od 2018. godine.
Filip Krajinović - Sputnik Srbija, 1920, 10.05.2022
SPORT
Filip šokirao Andreja!
Novak Đoković - Sputnik Srbija, 1920, 10.05.2022
SPORT
Đoković protutnjao pored Karaceva!
Srpski teniser Miomir Kecmanović - Sputnik Srbija, 1920, 10.05.2022
SPORT
Kecmanović ispustio meč lopte, ostao bez snage i posle drame izgubio od Švarcmana
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala