- Sputnik Srbija, 1920
RUSIJA
Najnovije vesti, analize i zanimljivosti iz Rusije i Zajednice nezavisnih država

Medvedev: Amerika pomaže Ukrajini jer želi da nanese težak poraz Rusiji

© Sputnik / Ekaterina Štukina / Uđi u bazu fotografijaZamenik predsedavajućeg Saveta bezbednosti Rusije Dmitrij Medvedev
Zamenik predsedavajućeg Saveta bezbednosti Rusije Dmitrij Medvedev  - Sputnik Srbija, 1920, 11.05.2022
Pratite nas
Pomoć SAD Ukrajini od 40 milijardi dolara može se objasniti željom Amerike da nanese težak poraz Rusiji, a ne ljubavlju prema Kijevu, smatra zamenik predsednika Saveta bezbednosti Dmitrij Medvedev.
Sputnjik i RT - cenzura  - Sputnik Srbija
VAŽNO OBAVEŠTENJE

Zbog učestalih hakerskih napada i ometanja sajta Sputnjik Srbija i naših kanala na Fejsbuku i Jutjubu, sve vesti pratite i na kanalu Sputnjik Srbija na Telegramu i preko mobilne aplikacije koja radi neometano, a koju možete preuzeti sa ovog linka, a video sadržaj na platformi „Odisi“ (odysee.com), kao i na platformi „Rambl“ (rumble.com).

„Predstavnički dom Kongresa SAD odobrio je paket pomoći Ukrajini od 40 milijardi dolara. Bajden je tražio manje, ali su iz velikodušnosti dodali još par milijardi. Novac je ogroman, mnogo je lovaca u američkom vojno-industrijskom kompleksu koji će ga deliti. Da ne govorim o banalnim lopovima s obe strane okeana“, napisao je Medvedev na Telegram kanalu.
Prema njegovim rečima, potpuno je očigledno da se rekodna pomoć ne može objasniti ljubavlju Amerike prema Ukrajini, pa čak ni podrškom sopstvenoj ekonomiji.
„Njen cilj je produžavanje proksi rata protiv Rusije, želja da joj se nanese težak poraz, da se ograniči njen ekonomski razvoj i politički uticaj u svetu“, napisao je Medvedev, naglasivši da će ciljevi ruske specijalne vojne operacije u Ukrajini biti dostignuti.
Pogled na američki Kapitol - Sputnik Srbija, 1920, 11.05.2022
SVET
Predstavnički dom odobrio: Rekordna pomoć za Ukrajinu
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala