- Sputnik Srbija, 1920, 24.01.2022
KULTURA
Rubrika koja prati kulturne fenomene i događaje, stvaraoce i ličnosti koji svojim delom kreiraju savremenu kulturnu scenu u zemlji i u svetu.

Izašao trejler za nastavak filma „Avatar“

© Foto : Avatar/screenshotAvatar: The Way of Water
Avatar: The Way of Water - Sputnik Srbija, 1920, 10.05.2022
Pratite nas
Krajem ove godine, tačnije u decembru, imaćemo priliku da gledamo nastavak filma „Avatar„ koji nosi naziv „Avatar: The Way of Water“. Objavljen je prvi trejler, koji sadrži neverovatne efekte, a u prvom planu su stari junaci – Nejtiri (Zoi Saldana) i Džek (Sem Vortington).
Sputnjik i RT - cenzura  - Sputnik Srbija
VAŽNO OBAVEŠTENJE

Zbog učestalih hakerskih napada i ometanja sajta Sputnjik Srbija i naših kanala na Fejsbuku i Jutjubu, sve vesti pratite i na kanalu Sputnjik Srbija na Telegramu i preko mobilne aplikacije koja radi neometano, a koju možete preuzeti sa ovog linka, a video sadržaj na platformi „Odisi“ (odysee.com), kao i na platformi „Rambl“ (rumble.com).

Smešten više od decenije nakon događaja iz prvog filma, „Avatar: The Way of Water“ počinje da priča priču o porodici Sali (Džejk, Nejtiri i njihova deca), nevolji koja ih prati, bitke koje vode da bi ostali živi.
U režiji Džejmsa Kamerona i produkcije Kamerona i Džona Landaua, u filmu glume Zoi Saldana, Sem Vortington, Sigurni Viver, Stiven Lang, Klif Kertis, Džoel Dejvid Mur, Edi Falko, Džemejn Klement i Kejt Vinslet.
Plakat za film „Ne igraj na Engleze“ - Sputnik Srbija, 1920, 09.05.2022
KULTURA
Svečana premijera filma „Ne igraj na Engleze“ sutra u Beogradu
Plakat za izložbu „Tragovi jednog vremena: Filmski plakat 1970-1979” - Sputnik Srbija, 1920, 04.05.2022
KULTURA
Od „Beštija“ do „Valtera“ – izložba „Tragovi jednog vremena: Filmski plakat 1970-1979”
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala