- Sputnik Srbija, 1920, 24.01.2022
KULTURA
Rubrika koja prati kulturne fenomene i događaje, stvaraoce i ličnosti koji svojim delom kreiraju savremenu kulturnu scenu u zemlji i u svetu.

Svečana premijera filma „Ne igraj na Engleze“ sutra u Beogradu

© Foto : Ustupljeno SputnjikuPlakat za film „Ne igraj na Engleze“
Plakat za film „Ne igraj na Engleze“ - Sputnik Srbija, 1920, 09.05.2022
Pratite nas
Svečana premijera filma „Ne igraj na Engleze” reditelja Slobodana Pešića održaće se 10. maja u 20 sati u MTS dvorani (bivšoj Kombank dvorani).
Sputnjik i RT - cenzura  - Sputnik Srbija
VAŽNO OBAVEŠTENJE

Zbog učestalih hakerskih napada i ometanja sajta Sputnjik Srbija i naših kanala na Fejsbuku i Jutjubu, sve vesti pratite i na kanalu Sputnjik Srbija na Telegramu i preko mobilne aplikacije koja radi neometano, a koju možete preuzeti sa ovog linka, a video sadržaj na platformi „Odisi“ (odysee.com), kao i na platformi „Rambl“ (rumble.com).

Crvenim tepihom od 19.30 prošetaće se glavni glumci filma Ivan Tomić i Daniel Sič, u pratnji ostalih glumaca među kojima su Isidora Građanin, Frano Lasić, Milorad Kapor, Mariana Aranđelović, Đorđe Kreća i Irena Mišović.
Kako jednu od glavnih uloga u filmu tumači i luksuzni „bentli“ automobil. Ispred MTS dvorane biće postavljen na posebnom mestu tokom premijere filma.
Premijera filma snimljenog na osnovu istoimene kultne pozorišne predstave biće posvećena nedavno preminulom Marku Živiću.
© Foto : Ustupljeno SputnjikuPlakat za film „Ne igraj na Engleze“
Plakat za film „Ne igraj na Engleze“ - Sputnik Srbija, 1920, 09.05.2022
Plakat za film „Ne igraj na Engleze“
„Ne igraj na Engleze“ prati trojicu dugogodišnjih prijatelja Buleta, Piksija i Pauna koje povezuje zajednička strast prema klađenju na rezultate utakmica engleske fudbalske lige. Tokom samo jednog poluvremena, prelazeći iz komedije u parodiju i nazad, neizvesnost rezultata će izbaciti nenadano na površinu sav „prljav veš” njihovog odnosa.
Film će nakon beogradske premijere imati i svečanu novosadsku premijeru, a u bioskope širom Srbije stiže od četvrtka 12. maja.
Petar Božović i Emir Kusturica - Sputnik Srbija, 1920, 08.05.2022
KULTURA
Kusturica dočekao Petra Božovića na Mećavniku
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala