- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

Bogdan očitao lekciju Amerikancu kome je Jokić „trn u oku“

© Foto : FIBANikola Jokić i Bogdan Bogdanović
Nikola Jokić i Bogdan Bogdanović - Sputnik Srbija, 1920, 09.05.2022
Pratite nas
Kendrik Perkins nikada nije bio igrač oko koga bi se ljubitelji košarke otimali u izboru za omiljenog, njegova karijera je uprkos tome bogata, ali i ne dovoljno da bi sebi davao za pravo da ocenjuje i procenjuje vrhunske. I sada mu je „u oko upao“ Nikola Jokić, ali je tu bio Bogdan Bogdanović da uputi pravi komentar.
Sputnjik i RT - cenzura  - Sputnik Srbija
VAŽNO OBAVEŠTENJE

Zbog učestalih hakerskih napada i ometanja sajta Sputnjik Srbija i naših kanala na Fejsbuku i Jutjubu, sve vesti pratite i na kanalu Sputnjik Srbija na Telegramu i preko mobilne aplikacije koja radi neometano, a koju možete preuzeti sa ovog linka, a video sadržaj na platformi „Odisi“ (odysee.com), kao i na platformi „Rambl“ (rumble.com).

Perkins je posle završene karijere postao komentator, više „smatrač“ nego realan posmatrač dešavanja u američkoj košarci i često izaziva kontroverzne reakcije.
Nije Perkins tokom prethodnih godina želeo da prizna koliko je Jokić dominantan u NBA ligi, stalno je tražio izgovore i nove načine da to ospori, ali i da u prvi plan smesti centra Filadelfije Džoela Embida.
To se dogodilo i u momentu kada je Jokić proglašen za najboljeg igrača NBA lige – drugi put uzastopno.
„Očni test kaže da je Embid najbolji. Analitika kaže da je to Jokić. Drago mi je to sam se vodio očima kada sam glasao. Idemo dalje“, prokomentarisao je Perkins.
Iako mu to nije običaj, Bogdanović nije mogao da ostane imun na takav komentar već se obratio direktno Perkinsu.
„Druže, moraš da gledaš širu sliku. Oči mogu da prevare, baš kao i analitika. Znam da možeš da pogledaš tako, upotrebi taj pogled“, naveo je Bogdanović i stavio tačku na diskusiju koju je, ničim izazvan, pokrenuo Perkins.
Podsetimo, Edrijan Vojnarovski, novinar-insajder, objavio je da će u toku nedelje Jokiću biti po drugi put uzastopno uručeno priznanje za MVP NBA lige.
Srpski košarkaš Nikola Jokić, aktuelni MVP - Sputnik Srbija, 1920, 09.05.2022
SPORT
Nikola Jokić drugi put zaredom MVP NBA lige!
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala