https://lat.sputnikportal.rs/20220508/vlasnik-restorana-poceo-da-naplacuje-ulaz-1137174591.html
Vlasnik restorana počeo da naplaćuje ulaz
Vlasnik restorana počeo da naplaćuje ulaz
Sputnik Srbija
Vlasnik jednog restorana uveo je plaćanje ulaznice u objekat za svakog gosta koji dolazi da jede, osim ako je reč o deci. 08.05.2022, Sputnik Srbija
2022-05-08T21:20+0200
2022-05-08T21:20+0200
2022-05-08T21:20+0200
društvo
društvo
stil života
magazin
https://cdn1.img.sputnikportal.rs/img/27/47/274702_0:86:2085:1259_1920x0_80_0_0_e07ed1f5bbaa6a5fe5f61e1b029e556f.jpg
Ulaznica se plaća tri evra, a razlog je drastičan rast svih ulaznih troškova – od namirnica do energije.Horst Ingendorn, vlasnik restorana u nemačkom gradu Ratingeru, za VDR kaže kako nije imao izbora.„U jednom trenutku sam povukao ručnu i rekao da sad moram nešto preduzeti. Umesto da menjam jelovnik i povećavam cenu vode i drugih usluga, odlučio sam da uvedem ta tri evra”, objašnjava nemački ugostitelj, prenosi B92.„Gosti s kojima sam razgovarao to razumeju i mislim da je ta otvorenost i iskrenost zapravo prilično dobra“, kaže Ingendorn.
https://lat.sputnikportal.rs/20220131/najbrzi-restoran-na-svetu-ne-stignete-ni-da-se-smestite-jelo-je-tu-1133807956.html
https://lat.sputnikportal.rs/20220326/sta-nikako-da-ne-narucujete-u-restoranu-1135503874.html
Sputnik Srbija
feedback.rs@sputniknews.com
+74956456601
MIA „Rossiya Segodnya“
2022
Sputnik Srbija
feedback.rs@sputniknews.com
+74956456601
MIA „Rossiya Segodnya“
Vesti
sr_RS
Sputnik Srbija
feedback.rs@sputniknews.com
+74956456601
MIA „Rossiya Segodnya“
https://cdn1.img.sputnikportal.rs/img/27/47/274702_147:0:1939:1344_1920x0_80_0_0_54c2f153f37d87a4d3c96a835f9afbc2.jpgSputnik Srbija
feedback.rs@sputniknews.com
+74956456601
MIA „Rossiya Segodnya“
društvo, stil života, magazin
društvo, stil života, magazin
Vlasnik restorana počeo da naplaćuje ulaz
Vlasnik jednog restorana uveo je plaćanje ulaznice u objekat za svakog gosta koji dolazi da jede, osim ako je reč o deci.
Ulaznica se plaća tri evra, a razlog je drastičan rast svih ulaznih troškova – od namirnica do energije.
Horst Ingendorn, vlasnik restorana u nemačkom gradu Ratingeru, za VDR kaže kako nije imao izbora.
„Meso je skuplje od 30 do 50 posto, povrće 30 posto. Ulje za prženje poskupelo je više od 100 posto, a troškovi energije 2.000 posto“, jada se on.
„U jednom trenutku sam povukao ručnu i rekao da sad moram nešto preduzeti. Umesto da menjam jelovnik i povećavam cenu vode i drugih usluga, odlučio sam da uvedem ta tri evra”, objašnjava nemački ugostitelj,
prenosi B92.
„Gosti s kojima sam razgovarao to razumeju i mislim da je ta otvorenost i iskrenost zapravo prilično dobra“, kaže Ingendorn.