- Sputnik Srbija, 1920
REGION
Najnovije vesti, analize i zanimljivosti iz zemalja u regionu

Knežević pozvao Bečića, Spajića i Milatovića da zajedno sruše manjinsku vladu Crne Gore

© Foto : Youtube/Skupština Crne Gore/PrintscreenMilan Knežević, poslanik DF u Skupštini Crne Gore
Milan Knežević, poslanik DF u Skupštini Crne Gore - Sputnik Srbija, 1920, 08.05.2022
Pratite nas
Predsednik Demokratske narodne partije (DNP) i jedan od lidera Demokratskog fronta Milan Knežević, pozvao je lidera Demokratske Crne Gore (DCG) Aleksu Bečića i lidere novoosnovanog političkog pokreta „Evropa sad“ Milojka Spajića i Jakova Milatovića na zajedničko delovanje protiv novoformirane vlade.
Sputnjik i RT - cenzura  - Sputnik Srbija
VAŽNO OBAVEŠTENJE

Zbog učestalih hakerskih napada i ometanja sajta Sputnjik Srbija i naših kanala na Fejsbuku i Jutjubu, sve vesti pratite i na kanalu Sputnjik Srbija na Telegramu i preko mobilne aplikacije koja radi neometano, a koju možete preuzeti sa ovog linka, a video sadržaj na platformi „Odisi“ (odysee.com), kao i na platformi „Rambl“ (rumble.com).

U Crnoj Gori je uz podršku DPS Mila Đukanovića prekrajanjem izborne volje građana 28. aprila formirana nova manjinska vlada u kojoj su i PG URA Dritana Abazovića i SNP Vladimira Jokovića, stranke koje su činile parlamentarnu većinu posle parlamentarnih izbora 30. avgusta 2020. Novu vladu formirale su i stranke koje na tim izborima nisu prešle cenzus, prenosi Tanjug.
„Bez obzira na političke razlike, pozivam Spajića i Bečića. Da više ne lajkujemo po Fejsbuku i tvitujemo i da srušimo vladu. Ja sam spreman već sutra to da uradim“, kazao je Knežević gostujući sinoć u emisiji „Slobodna zona" na podgoričkoj Prvoj TV.
Dritan Abazović i Milo Đukanović - Sputnik Srbija, 1920, 06.05.2022
REGION
Kavarić: Đukanović je već „izgorio“ Abazovića
Zdravko Krivokapić - Sputnik Srbija, 1920, 30.04.2022
REGION
Krivokapić odbio da preda dužnost i ostavio poruku Abazoviću: Proći će...
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala