- Sputnik Srbija, 1920
REGION
Najnovije vesti, analize i zanimljivosti iz zemalja u regionu

Crna Gora: Pojačano obezbeđenje tužiocu i urednici portala

© AP Photo / Risto BozovicSpecijalci crnogorske policije
Specijalci crnogorske policije - Sputnik Srbija, 1920, 07.05.2022
Pratite nas
Ministar unutrašnjih poslova Crne Gore Filip Adžić saopštio je da je, nakon obavljenih konsultacija sa direktorom Uprave policije Zoranom Brđaninom, odlučeno da bude povećan stepen zaštite glavnom specijalnom tužiocu Vladimiru Novoviću, kao i direktorki i glavnoj i odgovornoj urednici portala Libertas pres Oliveri Lakić.
Sputnjik i RT - cenzura  - Sputnik Srbija
VAŽNO OBAVEŠTENJE

Zbog učestalih hakerskih napada i ometanja sajta Sputnjik Srbija i naših kanala na Fejsbuku i Jutjubu, sve vesti pratite i na kanalu Sputnjik Srbija na Telegramu i preko mobilne aplikacije koja radi neometano, a koju možete preuzeti sa ovog linka, a video sadržaj na platformi „Odisi“ (odysee.com), kao i na platformi „Rambl“ (rumble.com).

Ministar unutrašnjih poslova naveo je da je Novoviću i Lakićevoj pojačano obezbeđenje „po mestu kretanja i mestu stanovanja“.
Adžić je naglasio da će Ministarstvo unutrašnjih poslova odlučno i sa svim svojim kapacitetima stati u zaštitu svih koji doprinose borbi protiv organizovanog kriminala, vladavini prava i ubrzanom putu ka EU, saopšteno je iz njegovog kabineta, prenosi RTCG.
Podgorički portal Libertas objavio je 3. maja detalje iz dokumenta Evropola u kojem se navodi da su službenici policije Petar Lazović i Ljubo Milović članovi kavačkog kriminalnog klana.
„Istraga usmerena na Lazovića i Milovića trebalo bi da bude prioritet broj jedan crnogorske policije“, ključni su zaključci navedeni u dokumentu Evropola u koji je, kako se navodi, portal imao uvid.
Reč je o dokumentu sa transkriptima komunikacija Lazovića i Milovića sa šefom kavačkog klana Radojem Zvicerom, Veljkom Belivukom, Markom Miljkovićem i drugima, a koji su crnogorsko tužilaštvo i policija dobili od Evropola u julu prošle godine, prenosi Tanjug.
Lider koalicije „Crno na bijelo“ Dritan Abazović - Sputnik Srbija, 1920, 04.05.2022
REGION
Novi papiri Europola mogli bi da uzburkaju Crnu Goru
Skupština Crne Gore - Sputnik Srbija, 1920, 06.05.2022
REGION
U ponedeljak kontrolno saslušanje Abazovića, Adžića, Brđanina, Novovića, Šukovića i Kentere
Premijer Crne Gore Zdravko Krivokapić - Sputnik Srbija, 1920, 05.05.2022
REGION
Krivokapić pita Abazovića zašto ništa nije uradio povodom dopisa Evropola
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala