- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

Đoković otkrio šta su najgore posledice drame u Australiji /video/

© AP Photo / Manu FernandezNajbolji teniser sveta Novak Đoković na konferenciji za medije pred Masters Madrid
Najbolji teniser sveta Novak Đoković na konferenciji za medije pred Masters Madrid - Sputnik Srbija, 1920, 06.05.2022
Pratite nas
Novak Đoković, najbolji teniser sveta, posle agonije koji je preživeo na početku godine u Australiji i slabijih rezultata u Dubaiju i Monte Karlu, počeo je u Beogradu i Madridu da podiže formu. On je u razgovoru za „Tennis Channel“ otkrio šta su najveće posledice drame u Melburnu.
Sputnjik i RT - cenzura  - Sputnik Srbija
VAŽNO OBAVEŠTENJE

Zbog učestalih hakerskih napada i ometanja sajta Sputnjik Srbija i naših kanala na Fejsbuku i Jutjubu, sve vesti pratite i na kanalu Sputnjik Srbija na Telegramu i preko mobilne aplikacije koja radi neometano, a koju možete preuzeti sa ovog linka, a video sadržaj na platformi „Odisi“ (odysee.com), kao i na platformi „Rambl“ (rumble.com).

Đoković je poznat kao iskren i emotivan, pa je priznao da je čak i potcenio stanje u kojem se našao na drugom kraju sveta, kada je posle 11 dana agonije deportovan iz Australije i nije mogao da učestvuje na Australijan openu, njegovom omiljenom Grend slem turniru.
„Pošto sam se vratio iz Australije, moram da priznam da sam malo potcenjivao svoje emocionalno stanje u kojem sam se nalazio. Pomislio sam: 'Znaš, pa ja sam van Australije, to je ono što jeste. Desilo se, šta se desilo. Idemo dalje'. Ali onda sam u dolazećim mesecima osećao da su emocionalni i mentalni tragovi onoga što se tamo dogodilo i dalje prisutni“, priznao je Novak.
Đoković će od 14 časova protiv Poljaka Huberta Hurkača igrati četvrtfinalni susret Mastersa u Madridu, što je jasan pokazatelj da su stvari krenule na bolje, posle ranih eliminacije u Dubaiju i Mastersu u Monte Karlu.
U Beogradu je stigao do finala, gde je poražen od Rusa Andreja Rubljova, a sada je u četvrtfinalu, dok bi u potencijalnom polufinalu mogao na nekog od Španaca jer se sastaju Rafael Nadal i Karlos Alkaras.
I jasno je da se Novak osvrnuo na pomenute šokantne eliminacije od Jiržija Veselog u Dubaiju i Alehandra Davidoviča Fokine u Kneževini.
„U tim mečevima sam se osećao kao da to nisam ja. Bio sam nervozniji nego inače i u defanzivnijem režimu“, pojasnio je srpski as.
Ipak, ono što svakako raduje jeste činjenica da se Đoković vratio u pobednički ritam, a kako je dodao, i emocije su sada balansirane i spreman je za izazove koji su pred njim u svakom smislu.
Novak Đoković - Sputnik Srbija, 1920, 06.05.2022
SPORT
Spektakl u Madridu: Đoković protiv Lajovićevog dželata, a onda dvoboj Nadala i njegovog naslednika
Milijarder i osnivač Majkrosofta Bil Gejts na Svetskom ekonomskom forumu 2013. godine - Sputnik Srbija, 1920, 05.05.2022
SPORT
Gejts komentarisao Đokovićev stav o vakcinaciji: Divim mu se, ali voleo bih da to promeni
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala