- Sputnik Srbija, 1920
RUSIJA
Najnovije vesti, analize i zanimljivosti iz Rusije i Zajednice nezavisnih država

Kremlj: Objavićemo ko je umešan u režiranje događaja u Buči

© Sputnik / Alekseй Daničev / Uđi u bazu fotografijaMoskovski Kremlj
Moskovski Kremlj - Sputnik Srbija, 1920, 06.05.2022
Pratite nas
Predsednici Rusije i Belorusije Vladimir Putin i Aleksandar Lukašenko razgovarali su o provokaciji u Buči, a informacije o njenim organizatorima će biti blagovremeno objavljene, rekao je portparol Kremlja Dmitrij Peskov.
Sputnjik i RT - cenzura  - Sputnik Srbija
VAŽNO OBAVEŠTENJE

Zbog učestalih hakerskih napada i ometanja sajta Sputnjik Srbija i naših kanala na Fejsbuku i Jutjubu, sve vesti pratite i na kanalu Sputnjik Srbija na Telegramu i preko mobilne aplikacije koja radi neometano, a koju možete preuzeti sa ovog linka, a video sadržaj na platformi „Odisi“ (odysee.com), kao i na platformi „Rambl“ (rumble.com).

„Naravno da je razgovarano o toj temi. Dobro je poznato i prilično je detaljno i argumentovano objašnjeno da se radi o potpunoj izmišljotini i namerno izrežiranoj nameštaljki“, rekao je Peskov.

On nije želeo da govori o tome koja tačno zemlja stoji iza režiranja te provokacije.
„Informacije će se blagovremeno pojaviti“, rekao je portparol Kremlja.
Ranije je beloruski lider Aleksandar Lukašenko u intervjuu za agenciju AP rekao da su „Britanci stigli iz Lavova, obavili snimanje u Buči i zatim to objavili“.
Ukrajinske vlasti i mediji objavili su video snimak koji je navodno snimljen u gradu Buča u Kijevskoj oblasti, gde na putu leže tela poginulih. Korisnici interneta primetili su da „leševi“ navodno mrdaju rukama i sklanjaju se kako ne bi pali pod točkove vojnih vozila. Takođe se u retrovizoru jednog vozila može se videti kako jedan od „poginulih“ ustaje čim je automobil prošao pored njega.
Ministarstvo odbrane Rusije demantovalo je optužbe kijevskog režima o navodnom ubistvu civila u naselju Buča u Kijevskoj oblasti, rekavši da su fotografije i video-snimci iz Buče još jedan izrežirani događaj kijevskog režima za zapadne medije.
Prezident RF Vladimir Putin vo vremя osmotra stroitelьnoй ploщadki startovogo kompleksa kosmičeskogo raketnogo kompleksa Angara na kosmodrome Vostočnый - Sputnik Srbija, 1920, 12.04.2022
RUSIJA
Putin: Kada mi kažu „Buča“, ja ih pitam: A da li ste nekada bili u Raki?
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala