- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

Dzjubi stigao savet iz Moskve: Idi u Srbiju!

© AP Photo / Martin MeissnerArtjom Dzjuba – EURO 2020
Artjom Dzjuba – EURO 2020 - Sputnik Srbija, 1920, 06.05.2022
Pratite nas
Mogućnost da Artjom Dzjuba napusti Zenit ovog leta i potpiše za Crvenu zvezdu dovela je do ozbiljne polemike u Rusiji. Prvo se oglasio Aleksandar Mostovoj koji smatra da je to pogrešno, a sada legenda CSKA iz Moskve Vladimir Ponomarev smatra da bi Srbija bila pun pogodak za 34-godišnjeg napadača.
Sputnjik i RT - cenzura  - Sputnik Srbija
VAŽNO OBAVEŠTENJE

Zbog učestalih hakerskih napada i ometanja sajta Sputnjik Srbija i naših kanala na Fejsbuku i Jutjubu, sve vesti pratite i na kanalu Sputnjik Srbija na Telegramu i preko mobilne aplikacije koja radi neometano, a koju možete preuzeti sa ovog linka, a video sadržaj na platformi „Odisi“ (odysee.com), kao i na platformi „Rambl“ (rumble.com).

Bivši kapiten i CSKA Vladimir Ponomarev pohvalno je govorio u kvalitetu srpskog fudbala i Crvenoj zvezdi, koja se javila kao naredna destinacija prekaljenog golgetera.
„Vreme je da Dzjuba okonča sa Zenitom. Ukoliko ima poziv iz Beograda, onda treba da ide. Srbija je zemlja sa dobrim fudbalom. Fudbalski su se podigli za razliku od nas. Godine mu dozvoljavaju da napravi takav korak. Kao da je u Rusiji izgubio motiv“, izjavio je Ponomarev.
Njegove reči su sušta suprotnost od onoga što se prvobitno pojavilo u ruskim medijima kada je Aleksandar Mostovoj uvredio Crvenu zvezdu, izjavom da Dzjuba ne bi trebalo da ide iz Rusije u „nekakvu Zvezdu“, koja je pritom, bivši prvak Starog kontinenta.
Ostaje da se vidi kako će se odvijati pregovori na relaciji Crvena zvezda - Artjom Dzjuba, s obzirom na to da bi 34-godišnjak morao u Sankt Peterburgu, ukoliko odluči da produži ugovor, morao da pristane na ulogu rezerviste jer je ekipa podređena mlađim snagama, dok bi u Zvezdi imao daleko ozbiljniju ulogu i veću minutažu.
Artjom Dzjuba – EURO 2020 - Sputnik Srbija, 1920, 06.05.2022
SPORT
Legenda potcenila bivšeg prvaka Evrope: „Dzjuba da ode iz Rusije u nekakvu Zvezdu“
Artjom Dzjuba – EURO 2020 - Sputnik Srbija, 1920, 05.05.2022
SPORT
Zvezda želi kapitena Rusije – Dzjuba za napad na Ligu šampiona!
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala