- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

„Sunca“ opet zasenila Luku, a „Vrelina“ ponovo opekla Filadelfiju /video/

© AP Photo / Matt YorkLuka Dončić
Luka Dončić - Sputnik Srbija, 1920, 05.05.2022
Pratite nas
Luka Dončić je ponovo odigrao sjajnu partiju u NBA ligi, ali je njegov Dalas doživeo i drugi poraz u četvrtfinalu plej-ofa Zapadne konferencije od prošlosezonskih finalista, košarkaša Finiks Sansa sa 129:109.
Sputnjik i RT - cenzura  - Sputnik Srbija
VAŽNO OBAVEŠTENJE

Zbog učestalih hakerskih napada i ometanja sajta Sputnjik Srbija i naših kanala na Fejsbuku i Jutjubu, sve vesti pratite i na kanalu Sputnjik Srbija na Telegramu i preko mobilne aplikacije koja radi neometano, a koju možete preuzeti sa ovog linka, a video sadržaj na platformi „Odisi“ (odysee.com), kao i na platformi „Rambl“ (rumble.com).

Dončić je utakmicu završio sa 35 poena, sedam asistencija i pet skokova, ali nije imao pravu podršku saigrača – sledeći sa poenterskim skorom bio je Redži Bulok sa 16 poena, dok je Spenser Dinvidi dodao 11.
Na drugoj strani briljirao je bekovski tandem Finiksa, Devin Buker je imao 30 poena, a Kris Pol 28 uz osam asistencija.
Finiks vodi sa 2-0 u seriji i nalazi se na pola puta od polufinala Zapadne konferencije, što je slučaj i sa Majami Hitom, na istočnoj obali.
Ekipa sa Floride je ostvarila drugi trijumf u seriji nad Filadelfijom (119:103), predvođena Bemom Adebajom sa 23 poena i Džimijem Batlerom sa 22 poena i 12 asistencija, a odličan utisak ostavili su Viktor Oladipo (19 poena) i Tajler Hirou (18 poena).
U poraženom timu briljirao je Tajris Meksi sa 34 poena, Tobajas Heris je imao 21, a Džejms Harden je podbacio i ostaio je na 20 poena i devet asistencija.
Dža Morent - Sputnik Srbija, 1920, 04.05.2022
SPORT
Dža Morent uništio Ratnike, Boston lako srušio Milvoki /video/
Sve vesti
0
Prvo nova obaveštenjaPrvo stara obaveštenja
loader
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala