- Sputnik Srbija, 1920
RUSIJA
Najnovije vesti, analize i zanimljivosti iz Rusije i Zajednice nezavisnih država

Bajden tokom govora pomešao Ukrajinu i Rusiju /video/

© AP Photo / Patrick SemanskyAmerički predsednik Džozef Bajden
Američki predsednik Džozef Bajden - Sputnik Srbija, 1920, 04.05.2022
Pratite nas
Amerikance je iznervirao novi lapsus američkog predsednika Džozefa Bajdena, koji je ovoga puta pomešao Rusiju i Ukrajinu tokom nastupa.
Sputnjik i RT - cenzura  - Sputnik Srbija
VAŽNO OBAVEŠTENJE

Zbog učestalih hakerskih napada i ometanja sajta Sputnjik Srbija i naših kanala na Fejsbuku i Jutjubu, sve vesti pratite i na kanalu Sputnjik Srbija na Telegramu i preko mobilne aplikacije koja radi neometano, a koju možete preuzeti sa ovog linka, a video sadržaj na platformi „Odisi“ (odysee.com), kao i na platformi „Rambl“ (rumble.com).

Tokom obilaska fabrike u Alabami, u kojoj se proizvode protivtenkovski raketni kompleksi „Džavelin“, Bajden je održao govor i izjavio da SAD „isporučuju oružje Rusiji“.
„Čini se da će se na ovom žalosnom tonu okončati Bajdenova politička karijera“, napisao je jedan od komentatora“, dok je drugi primetio da se predsednik SAD ispravno izrazio, jer „oružje nije namenjeno za podršku Ukrajini, nego za slabljenje Rusije“.
„Ukrajina se koristi kao i Avganistan za borbu protiv Sovjetskog Saveza. Sukob se raspiruje ne radi postizanja konkretnog cilja, nego za stvaranje beskonačne krize“, bio je jedan od zaključaka u komentarima.
Prošle sedmice Bajden je objavio da je Kongresu SAD uputio predlog da se izdvoji dodatnih 33 milijarde dolara za podršku Ukrajini u sferama odbrane i bezbednosti, kao i za humanitarne potrebe.
Džozef Bajden - Sputnik Srbija, 1920, 03.05.2022
SVET
Bajden: Događaji u Ukrajini prekretnica u istoriji
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala