- Sputnik Srbija, 1920
SVET
Najnovije vesti iz sveta

Bajden: Događaji u Ukrajini prekretnica u istoriji

© AP Photo / Evan VucciDžozef Bajden
Džozef Bajden - Sputnik Srbija, 1920, 03.05.2022
Pratite nas
Američki predsednik Džozef Bajden rekao je da kriza u Ukrajini predstavlja prekretnicu u istoriji koja se događa jednom u šest-osam generacija.
Sputnjik i RT - cenzura  - Sputnik Srbija
VAŽNO OBAVEŠTENJE

Zbog učestalih hakerskih napada i ometanja sajta Sputnjik Srbija i naših kanala na Fejsbuku i Jutjubu, sve vesti pratite i na kanalu Sputnjik Srbija na Telegramu i preko mobilne aplikacije koja radi neometano, a koju možete preuzeti sa ovog linka, a video sadržaj na platformi „Odisi“ (odysee.com), kao i na platformi „Rambl“ (rumble.com).

„Nalazimo se na prekretnici u istoriji. Zaista. Tako nešto se dešava jednom u šest-osam generacija“, rekao je on tokom putovanja u fabriku u Alabami gde se proizvode protivtenkovski sistemi „džavelin“ za Ukrajinu.
Prema njegovim rečima, događaji u Ukrajini su prva stvarna bitka između demokratije i autokratije u savremenim uslovima.
On je pozvao Kongres da što pre odobri izdvajanje 33 milijardi dolara dodatne pomoći Ukrajini, uključujući i vojnu sferu.
Bivši američki predsednik Donald Tramp na konvenciji republikanaca u Severnoj Karolini - Sputnik Srbija, 1920, 02.05.2022
SVET
Tramp: Ni pet najgorih predsednika nisu naneli toliko štete Americi koliko Bajden za 16 meseci
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala