- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

Rusija se uzdala u njega – a on ne može nikoga da pobedi

© Sputnik / Aleksandar Džorovič / Uđi u bazu fotografijaAslan Karacev, ruski teniser
Aslan Karacev, ruski teniser - Sputnik Srbija, 1920, 03.05.2022
Pratite nas
Aslan Karacev, ruski teniser, doživeo je četvrti poraz u nizu u prvom kolu Mastersa u Madridu od Davida Gofana rezultatom 2:6, 5:7.
Sputnjik i RT - cenzura  - Sputnik Srbija
VAŽNO OBAVEŠTENJE

Zbog učestalih hakerskih napada i ometanja sajta Sputnjik Srbija i naših kanala na Fejsbuku i Jutjubu, sve vesti pratite i na kanalu Sputnjik Srbija na Telegramu i preko mobilne aplikacije koja radi neometano, a koju možete preuzeti sa ovog linka, a video sadržaj na platformi „Odisi“ (odysee.com), kao i na platformi „Rambl“ (rumble.com).

Činilo se na startu prethodne sezone da je Rusija dobila novog briljantnog tenisera koji se u vrh belog sporta probio tek u 27. godini, ali ipak Aslan Karacev više ne briljira.
Kada je zakoračio u ovu sezonu Karacev je ponovo titulom u Sidneju obećavao, međutim posle toga ponovo se vratio teniser od pre nekoliko godina koji je igrao prosečan tenis i nije uspevao da parira na dovoljno viskom nivou.
Prošle godine Rus je igrao polufinale Australijan opena i bio najveće iznenađenje, dok je ove stigao do trećem kola gde je ispao od Adrijana Manarina, daleko lošije rangiranog tenisera.
Nakon toga Karacev je ispao u prvom kolu turnira u Puneu i Roterdamu, dok je u Marseju stigao do drugog kola.
U Dubaiju gde je prethodne sezona došao do trofeja, sada je ispao u prvom kolu pa je bilo jasno da neće biti spreman za Indijan Vels gde je takođe zaustavljen na startu.
A onda je posle toga, Karacev potpuno potonuo i posle poraza u drugom kolu Mastersa u Majamiju vezao poraze u Monte Karlu, Beogradu i poslednji u Madridu.
Izvesno je bilo da neće Rus uspeti da napravi veliki rezultat u prestonici Španije, ali četvrti poraz u nizu je problem za tenisera koji je početkom godine bio 14. igrač sveta.
Od poslednjih deset mečeva, Karacev je izgubio 12. Da li je ovo znak da je Karacev bio samo kratkotrajno iznenađenje ili ostaje vremena da se ponovo vrati videće se u nastavku sezone.
Miomir Kecmanović - Sputnik Srbija, 1920, 03.05.2022
SPORT
Srpski dan u Madridu
Novak Đoković i Džuli Sojer - Sputnik Srbija, 1920, 02.05.2022
SPORT
Novak je za nju više od tenisera: „Mnogo sam plakala, uvek ima ljudi koji ne žele da čuju istinu“
Novak Đoković i Endi Mari - Sputnik Srbija, 1920, 02.05.2022
SPORT
Đokoviću je srce slomljeno, a Mari – bez emocija: „Kršio je zakon!“
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala