- Sputnik Srbija, 1920
RUSIJA
Najnovije vesti, analize i zanimljivosti iz Rusije i Zajednice nezavisnih država

„Hvala vojnicima, neka ih Bog čuva“: Ruska vojska evakuisala majku sa dvoje dece iz Izjuma /video/

© Sputnik / Telegram SputnjikRuski vojnik
Ruski vojnik - Sputnik Srbija, 1920, 02.05.2022
Pratite nas
Pripadnici vojne policije Oružanih snaga Ruske Federacije pomogli su porodici s dvoje male dece iz Harkovske oblasti i evakuisali je na teritoriju Rusije.
„Tokom trajanja humanitarne akcije, komandant grada Izjuma uputio je molbu da se hitno evakuiše porodica čiji maloletni sin ima zdravstvene probleme. Porodica je prebačena na teritoriju Rusije kako bi joj bila pružena adekvatna medicinska pomoć“, kaže jedan od pripadnika ruske vojske koji je učestvovao u akciji evakuacije.
„U Izujumu nema lekara, razišli su se. Otišla sam u vojni štab, objasnila situaciju i pitanje je bilo rešeno bukvalno odmah“, kaže majka deteta, zahvljaujući se ruskim vojnicima koji su odmah odreagovali na njenu molbu.
Sputnjik i RT - cenzura  - Sputnik Srbija
VAŽNO OBAVEŠTENJE

Zbog učestalih hakerskih napada i ometanja sajta Sputnjik Srbija i naših kanala na Fejsbuku i Jutjubu, sve vesti pratite i na kanalu Sputnjik Srbija na Telegramu i preko mobilne aplikacije koja radi neometano, a koju možete preuzeti sa ovog linka, a video sadržaj na platformi „Odisi“ (odysee.com), kao i na platformi „Rambl“ (rumble.com).

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala