- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

Lajović preko Hrvata do drugog kola Madrida

© AP Photo / Thibault CamusSrpski teniser Dušan Lajović
Srpski teniser Dušan Lajović - Sputnik Srbija, 1920, 02.05.2022
Pratite nas
Srpski teniser Dušan Lajović plasirao se u drugo kolo Mastersa u Madridu, pošto je posle velike borbe u tri seta savladao Hrvata Bornu Ćorića – 6:3, 4:6, 6:4.
Sputnjik i RT - cenzura  - Sputnik Srbija
VAŽNO OBAVEŠTENJE

Zbog učestalih hakerskih napada i ometanja sajta Sputnjik Srbija i naših kanala na Fejsbuku i Jutjubu, sve vesti pratite i na kanalu Sputnjik Srbija na Telegramu i preko mobilne aplikacije koja radi neometano, a koju možete preuzeti sa ovog linka, a video sadržaj na platformi „Odisi“ (odysee.com), kao i na platformi „Rambl“ (rumble.com).

Lajović će u narednom kolu igrati protiv Norvežanina Kaspera Ruda, koji je peti nosilac na turniru.
Dušan Lajović nastavlja da igra odličan tenis u španskoj prestonici gde je prvobitno prebrodio kvalifikacije posle čega je uspeo da izađe na kraj i sa hrvatskim teniserom Bornom Ćorićem.
U njihovom petom međusobnom odmeravanju snaga Srbin je uspeo da upiše treći trijumf. Dušan je do brejka uspeo da stigne u četvrtom gemu, što je bilo dovoljno da povede rezultatom 3:1 i do kraja seta je uspeo da održi stečenu prednost i da slavi rezultatom 6:3.
Nastavak susreta u Madridu doneo je veliku borbu dvojice Balkanaca, a srpski teniser dozvolio je rivalu da mu „ukrade“ servis u najgorem mogućem trenutku, pri rezultatu 5:4 za Ćorića, pa je Hrvat uspeo da odvede meč u treći set.
Hrvat je prvi servirao i Lajović je uspeo da napravi brejk, koji je čuvao do kraja susret i na kraju je slavio rezultatom 6:4, čime je obezbedio dvoboj sa Norvežaninom Kasperom Rudom.
Endi Mari na US openu - Sputnik Srbija, 1920, 02.05.2022
SPORT
Britanac stao uz Ruse i Đokovića protiv odluke Vimbldona
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala