- Sputnik Srbija, 1920
RUSIJA
Najnovije vesti, analize i zanimljivosti iz Rusije i Zajednice nezavisnih država

Zaharova: Gubi se poverenje u Bajdena – članovi administracije beže iz Bele kuće

© AP Photo / Patrick SemanskyBela kuća u Vašingtonu
Bela kuća u Vašingtonu - Sputnik Srbija, 1920, 30.04.2022
Pratite nas
Tim administracije američkog predsednika Džoa Bajdena u Beloj kući se ubrzano osipa, saopštila je portparolka ruskog Ministarstva spoljnih poslova Marija Zaharova Telegramu.
Sputnjik i RT - cenzura  - Sputnik Srbija
VAŽNO OBAVEŠTENJE

Zbog učestalih hakerskih napada i ometanja sajta Sputnjik Srbija i naših kanala na Fejsbuku i Jutjubu, sve vesti pratite i na kanalu Sputnjik Srbija na Telegramu i preko mobilne aplikacije koja radi neometano, a koju možete preuzeti sa ovog linka, a video sadržaj na platformi „Odisi“ (odysee.com), kao i na platformi „Rambl“ (rumble.com).

„Svi beže. Prema pisanju američkih medija, počeo je odliv visokih zvaničnika iz Bele kuće. Razlog koji navode američki eksperti je negativno raspoloženje usled nepoverenja u administraciju i Bajdena lično“, ističe Zaharova.

Kako je ukazala, kod autora antiruskih sankcija, zamenika pomoćnika američkog predsednika za nacionalnu bezbednost Dalipa Singa javila se „iznenadna želja za odmorom“.
„I, kako se ispostavilo, mnogi su se tamo umorili za godinu dana. Prema navodima američkih medija, u penziju odlazi Bajdenov savetnik za odnose sa javnošću Sedrik Ričmond, a planira da ode i Bajdenova savetnica za klimu Đina Makarti, zamenik direktora za komunikacije Bele kuće P. Tabor, šef kabineta Bajdenovog specijalnog predstavnika za klimu D. Feldman“, napisala je Zaharova.
Prema njenim rečima, američki mediji takođe pišu da specijalni izaslanik SAD za klimatske promene Džon Keri razmišlja „da li da napusti ovaj brod do kraja godine”.
„Šta se dešava u redovima potpredsednice SAD Kamale Haris – ne želim ni da pišem. Tamo već masovno odlaze. Šefovi kabineta, pres-služba slediće primer desetina ključnih službenika koji su već otišli“, konstatovala je Zaharova.
Ruske rublje i američki dolari - Sputnik Srbija, 1920, 26.03.2022
SVET
Novi Bajednov gaf: Jedan američki dolar vredi 200 rubalja; Marijupolj nazvao Metropolj
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala