- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

Porodica potvrdila: Preminuo Mino Rajola

© VALERY HACHEMino Rajola
Mino Rajola - Sputnik Srbija, 1920, 30.04.2022
Pratite nas
Mino Rajola, jedan od najpoznatijih fudbalskih agenata, preminuo je u 55. godini, potvrdila je njegova porodica na društvenim mrežama.
Sputnjik i RT - cenzura  - Sputnik Srbija
VAŽNO OBAVEŠTENJE

Zbog učestalih hakerskih napada i ometanja sajta Sputnjik Srbija i naših kanala na Fejsbuku i Jutjubu, sve vesti pratite i na kanalu Sputnjik Srbija na Telegramu i preko mobilne aplikacije koja radi neometano, a koju možete preuzeti sa ovog linka, a video sadržaj na platformi „Odisi“ (odysee.com), kao i na platformi „Rambl“ (rumble.com).

Prikaži preko celog ekranaIzađi iz režima celog ekrana
Rajolu su mediji „sahranili“ u četvrtak, nakon čega se on oglasio i rekao da je živ.
Međutim, Mino je bio u kritičnom stanju sve vreme i danas, 30. aprila 2022. godine, preminuo je u Italiji, potvrdila je njegova porodica.
U beskrajnoj tugi delimo smrt najbrižnijeg i najčudesnijeg fudbalskog agenta. Mino se do kraja borio istom snagom koju je stavljao na pregovaračke stolove kada bi zastupao igrače. Kao i obično, Mino nas je učinio ponosnim, a nikada to nije shvatio. Mino je svojim radom dotaknuo mnoge živote i napisao novo poglavlje u istoriji modernog fudbala“, piše na mrežama.
„Zauvek će nam nedostajati. Minova misija da fudbal učini boljim mestom za igrače nastaviće se s istom strašću. Zahvaljujemo svima na ogromnoj podršci koju smo dobili u ovim teškim trenucima i molimo za poštovanje privatnosti porodice i prijatelja u ovom trenutku tuge“, dodaje se.
Klijenti italijanskog menadžera bili su, između ostalog, Zlatan Ibrahimović, Erling Holand, Pol Pogba, Matija de Liht, Đanluiđi Donaruma, Markos Verati.
Mino Rajola - Sputnik Srbija, 1920, 28.04.2022
SPORT
„Ubijaju me već drugi put za četiri meseca!“ – oglasio se „preminuli“ agent
Mino Rajola - Sputnik Srbija, 1920, 28.04.2022
SPORT
Mediji: Preminuo Mino Rajola; Agencija: Nije tačno!
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala