- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

Junajted ne mora da brine kada odu Matić i Ronaldo – sinovi su tu da ih naslede /video/

© AP Photo / Dave ThompsonNemanja Matić i Kristijano Ronaldo, Mančester junajted
Nemanja Matić i Kristijano Ronaldo, Mančester junajted - Sputnik Srbija, 1920, 30.04.2022
Pratite nas
Mančester junajted i Čelsi remizirali su u derbiju Premijer lige (1:1), a meč je obeležila sjajna akcija u režiji Nemanje Matića i Kristijana Ronalda. Sada su to isto odradili njihovi naslednici - Filip Matić i Kristijano Ronaldo junior, koji su „preslikali“ pomenuti pogodak u jednom od balona u Mančesteru.
Sputnjik i RT - cenzura  - Sputnik Srbija
VAŽNO OBAVEŠTENJE

Zbog učestalih hakerskih napada i ometanja sajta Sputnjik Srbija i naših kanala na Fejsbuku i Jutjubu, sve vesti pratite i na kanalu Sputnjik Srbija na Telegramu i preko mobilne aplikacije koja radi neometano, a koju možete preuzeti sa ovog linka, a video sadržaj na platformi „Odisi“ (odysee.com), kao i na platformi „Rambl“ (rumble.com).

Iver ne pada daleko od klade glasi ona stara narodna koja na savršen način pristaje porodicama Matić i Ronaldo.
Naime, naslednici Nemanje Matića i Kristijana Ronalda, dvojica juniora, odlučila su pod budnim okom trenera da „skinu“ doslovce akciju svojih očeva koju su izveli na krcatom Old Trafordu u derbiju 37. kola Premijer lige.
Igrao se 62. minutu kada je bivši srpski reprezentativac uputio popularnu „kašiku“, prebacivši kompletnu Čelsijevu odbranu, posle čega je Portugalac maestralno primirio loptu vrhom kopačke i zakucao je u mrežu iza leđa Mendija.
E pa, identičnu akciju u jednom balonu u Mančester sproveli su njihovi sinovi. Kristijano Ronaldo junior odeven u dres „crvenih đavola“ bio je egzekutor, baš kao i njegov "stari", dok je Filip u dresu reprezentacije Srbije poslao savršen pas, a lopta je išla visoko uvis, kao što je Nemanja učinio na Teatru snova.
Usledilo je zajedničko radovanje nalik onom na Old Trafordu. Uostalom, pogledajte i sami se uverite kako je izgledala čitava akcija Ronalda juniora i Filipa Matića, koji bi jednog dana mogli da zamene slavne očeve u Junajtedu.
Podsetimo, Nemanja Matić je objavio da će po završetku sezone napustiti Mančester, dok će Ronaldo sasvim sigurno ostati, a privremeni menadžer Junajteda Ralf Rangnik je poručio da je impresioniran performansama Kristijana koji ima 37 godina, a na terenu deluje kao mladić i postiže golove kao od šale.
Marko Rakonjac - Sputnik Srbija, 1920, 29.04.2022
SPORT
Iz Beograda – u Moskvu: „Prezadovoljni smo!“ /foto, video/
Nemanja Matić i Kristijano Ronaldo, Mančester junajted - Sputnik Srbija, 1920, 28.04.2022
SPORT
Magija Matića – sjajno dodavanje za Ronalda /video/
Marko Arnautović - Sputnik Srbija, 1920, 29.04.2022
SPORT
Siniša ih uči životu – a oni bi zbog njega išli u rat golim rukama!
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala