- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

Vuk je doživeo težak prelom noge, a njegov gest vraća veru u ljude

© Sputnik / Lola ĐorđevićFudbalska lopta
Fudbalska lopta - Sputnik Srbija, 1920, 29.04.2022
Pratite nas
Mučne scene u Surdulici obeležile su početak plej-auta Superlige Srbije, gde je Vuku Mitoševiću "pukla" noga i za njega je sezona završena. Zbog neopreznog starta Nedeljko Piščević je dobio šest utakmica suspenzije, ali je Mitošević pisao Disciplinskoj komisiji Fudbalskog saveza Srbije da ga pomiluje.
Sputnjik i RT - cenzura  - Sputnik Srbija
VAŽNO OBAVEŠTENJE

Zbog učestalih hakerskih napada i ometanja sajta Sputnjik Srbija i naših kanala na Fejsbuku i Jutjubu, sve vesti pratite i na kanalu Sputnjik Srbija na Telegramu i preko mobilne aplikacije koja radi neometano, a koju možete preuzeti sa ovog linka, a video sadržaj na platformi „Odisi“ (odysee.com), kao i na platformi „Rambl“ (rumble.com).

Tog kobnog 15. aprila igrao se 49. minut kada je lopta „povukla“ Piščevića i igrom nesrećnih okolnosti noga Vuka Mitoševića našla se u „kleštima“ i usledila je teška povreda .
Jasno je da namere nije bilo, ali pravila su zbog teške povrede naložila da komisija FSS izrekne čak šest utakmica suspenzije Nedeljku.
Koliko sutra su se Mitošević i Piščević čuli i razgovarali telefonom, da bi prekaljeni vezista odlučio da napiše pismo Disciplincima FSS i da ih zamoli, ujedno i objasni da namera nije postojala, te da pomiluju fudbalera Radničkog iz Kragujevca i dozvole mu da do kraja sezone pomogne svom timu u borbi za opstanak.
Po svemu sudeći pisana izjava urodila je plodom i Piščeviću će kazna biti smanjena sa šest na dve utakmice i on će moći da se stavi na raspolaganje Nenadu Lalatoviću i Radničkom već od gostovanja u Novom Pazaru.
Sportski direktor Radničkog i nekadašnji fudbaler Crvene zvezde Slavko Perović izrazio je zahvalnost Vuku Mitoševiću zbog nesvakidašnjeg gesta koji vraća veru u ljude.
Filip Kostić i Ben Džonson, Liga Evrope - Sputnik Srbija, 1920, 28.04.2022
SPORT
Kostićev Ajntraht slavio u Londonu, minimalac Lajpciga protiv Rendžersa /video/
Nemanja Matić i Kristijano Ronaldo, Mančester junajted - Sputnik Srbija, 1920, 28.04.2022
SPORT
Magija Matića – sjajno dodavanje za Ronalda /video/
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala