- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

Sastanak pred F4 Evrolige: Obradović i Čović žele da Beograd ima dva evroligaša

© Foto : ABA liga / Dragana StjepanovićNikola Kalinić i Kevin Panter – KK Crvena zvezda protiv KK Partizan
Nikola Kalinić i Kevin Panter – KK Crvena zvezda protiv KK Partizan - Sputnik Srbija, 1920, 29.04.2022
Pratite nas
Organizacioni odbor za organizaciju Fajnal fora Evrolige održao je sastanak u Beogradu u Skuptšini grada, s obzirom na to da će srpska prestonica ugostiti najbolja četiri tima Starog kontinenta. Sastanku su prisustvovali zamenik gradonačelnika Goran Vesić, kao i predstavnici Crvene zvezde i Partizana, Nebojša Čović i Željko Obradović.
Sputnjik i RT - cenzura  - Sputnik Srbija
VAŽNO OBAVEŠTENJE

Zbog učestalih hakerskih napada i ometanja sajta Sputnjik Srbija i naših kanala na Fejsbuku i Jutjubu, sve vesti pratite i na kanalu Sputnjik Srbija na Telegramu i preko mobilne aplikacije koja radi neometano, a koju možete preuzeti sa ovog linka, a video sadržaj na platformi „Odisi“ (odysee.com), kao i na platformi „Rambl“ (rumble.com).

„Sve je spremno, znamo dva učesnika Fajnal fora koji je ne samo veliki događaj, već i velika promocija za naš turizam. Ovo je prilika da lobiramo za nas sport jer će najvažniji ljudi evropske košarke biti u Beogradu, a naš cilj je da Beograd ima dva učesnika u Evroligi. Milano recimo ne može da ima dva učesnika, a Beograd može. Hoćemo da pokažemo da možemo da imamo dva učesnika u Evroligi. Ovo je prilika da u maju promovišemo našu zemlju i naš sport. Ove godine smo organizovali Svetsko dvoransko prvenstvo u atletici, imamo Fajnal for u vaterpolu, imamo i Svetsko prvenstvo u Rvanju“, poručio je Goran Vesić koji je na sastanku bio ispred grada Beograda koji će biti domaćin spektakla i organizator najvećeg takmičenja evropske košarke.
Legendarni trener Partizana Željko Obradović koji je takođe bio na sastanku, poručio je posle na konferenciji za medije da veruje da će Beograd biti najbolji mogući domaćin i da će iz srpske prestonice u svet otići najlepša slika.
"Znam na kakvo su gostoprimstvo nailazili u Beogradu kada je bio prvi put Fajnal for. Ja sam bio ovde sa mojim klubom i znam koliko su se svi vratili puni utisaka. To je presudilo da Evroliga ponovo Beogradu dodeli takmičenje. Verujem da će se tada svi osećati prijatno, kao što je i prethodni put bio slučaj", rekao je Obradović.
Goran Vesić je na konferenciji poručio da je Nebojša Čović boravio na sastanku, ali da je zbog obaveza bio primoran da propusti konferenciju.
Podsetimo, Fajnal for Evrolige biće održan od 19. do 21. maja u Beogradu.
Zoran Sretenović - Sputnik Srbija, 1920, 29.04.2022
SPORT
Dirljiv oproštaj legende od Sretenovića: „Strah me je...“
Bojan Bogdanović i Luka Dončić, Juta i Dalas - Sputnik Srbija, 1920, 29.04.2022
SPORT
Hrvat tragičar Jute, Dončić ide dalje – škola košarke Krisa Pola /video/
Vasilije Micić, srpski košarkaš - Sputnik Srbija, 1920, 28.04.2022
SPORT
MVP odjekivalo Istanbulom – Micić odveo Efes u Beograd!
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala