- Sputnik Srbija, 1920, 19.07.2021
Podkast
Sputnjik vam predstavlja svoju audio i video produkciju. Autorske emisije, ekskluzivni intervjui, analize gorućih pitanja, reportaže…

Munjevit odgovor: Kome je upućeno Putinovo upozorenje I Od četvrtka do četvrtka

© Sputnik / Mihail Klimentьev / Uđi u bazu fotografijaPredsednik Rusije Vladimir Putin
Predsednik Rusije Vladimir Putin - Sputnik Srbija, 1920, 28.04.2022
Pratite nas
Dok u avio bazi Ramštajn zapadne zemlje dogovaraju povećanje isporuka oružja Ukrajini, Vladimir Putin upozorava da munjeviti udar čeka svakog ko se sa strane umeša u događaje u Ukrajini.
Sputnjik i RT - cenzura  - Sputnik Srbija
VAŽNO OBAVEŠTENJE

Zbog učestalih hakerskih napada i ometanja sajta Sputnjik Srbija i naših kanala na Fejsbuku i Jutjubu, sve vesti pratite i na kanalu Sputnjik Srbija na Telegramu i preko mobilne aplikacije koja radi neometano, a koju možete preuzeti sa ovog linka, a video sadržaj na platformi „Odisi“ (odysee.com), kao i na platformi „Rambl“ (rumble.com).

Savetnik ukrajinskog predsednika preti da će Kijev zauzeti Pridnjestrovlje ako Moldavija to zatraži. Putin poređenjem Kosova i Donbasa podseća na dvostruke aršine Zapada. A visoka američka delegacija tokom obilaska regiona srpski državni vrh opet poziva na „obostrano priznanje“ sa Prištinom, usput nam objašnjava šta treba da naučimo iz ukrajinske krize.
O ovim i drugim važnim događajima iz protekle sedmice u emisiji od Četvrtka do četvrtka govori prof. Dr Dragana Mitrović sa Fakulteta političkih nauka. Emisiju uređuje i vodi Tatjana Trikić.
Emisija „Od četvrtka do četvrtka“ analizira najaktuelnije teme koje su obeležile prethodnih sedam dana.
Gosti su politikolozi, sociolozi, vojni stručnjaci, diplomate, novinari, dobri poznavaoci aktuelnih političkih prilika. Emituje se svakog četvrtka od 21.00.
Munjevit odgovor: Kome je upućeno Putinovo upozorenje I Od četvrtka do četvrtka
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala