- Sputnik Srbija, 1920
RUSIJA
Najnovije vesti, analize i zanimljivosti iz Rusije i Zajednice nezavisnih država

Lider Pridnjestrovlja: Nikakvi referendumi nisu planirani

© Press-centr MVD PMR / Uđi u bazu fotografijaOštećena zgrada Ministarstva za državnu bezbednost u Tiraspolju
Oštećena zgrada Ministarstva za državnu bezbednost u Tiraspolju - Sputnik Srbija, 1920, 27.04.2022
Pratite nas
Lider nepriznate Pridnjestrovske moldavske republike Vadim Krasnoseljski izjavio je da nije planirano održavanje nikakvog referenduma u toj oblasti i pozvao građane da ne reaguju na „nanose smeća u informacionom polju“.
Sputnjik i RT - cenzura  - Sputnik Srbija
VAŽNO OBAVEŠTENJE

Zbog učestalih hakerskih napada i ometanja sajta Sputnjik Srbija i naših kanala na Fejsbuku i Jutjubu, sve vesti pratite i na kanalu Sputnjik Srbija na Telegramu i preko mobilne aplikacije koja radi neometano, a koju možete preuzeti sa ovog linka, a video sadržaj na platformi „Odisi“ (odysee.com), kao i na platformi „Rambl“ (rumble.com).

„Izjavljujem kao rukovodilac zemlje: nikakvi referendumi u Pridnjestrovskoj moldavskoj republici nisu planirani. Ne reagujte na nanose smeća u informacionom polju. RAzumem da postaje sve teže odvojiti žito od kukolja i zbog toga molim: proveravajte svaku reč koju ste čuli i pročitali. Ako je informacija verodostojna, ona će biti objavljena na zvaničnim sajtovima organa državne vlasti, nju će objaviti državni mediji“, napisao je Krasnoseljski na svom Telegram kanalu.
Vadim Krasnoseljski je pozvao žitelje Pridnjestrovlja, kao i celu svetsku javnost da budu pažljivi i razumni kada je reč o informacijama koje objavljuju mediji.
„Pozivi da se beži iz zemlje, da se mitinguje, da se održavaju referendumi – to su laži i provokacije onih koji su potpuno ravnodušni prema sudbini pridnjestrovskog naroda. Neprijatelji vežbaju pričanje praznih priča. Ne dozvolite im da vas iskoriste u tim nečasnim igrama“, napisao je lider Pridnjestrovske moldavske republike.
Uništene radio-antene u pridnjestovskom selu Majak - Sputnik Srbija, 1920, 27.04.2022
RUSIJA
Ukrajinski političar: Zauzećemo Pridnjestrovlje ako Moldavija bude tražila
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala