- Sputnik Srbija, 1920
RUSIJA
Najnovije vesti, analize i zanimljivosti iz Rusije i Zajednice nezavisnih država

Rusija upozorila: Spremni smo u svakom trenutku da uzvratimo napadom na Kijev

© Sputnik / Viktor Antonюk / Uđi u bazu fotografijaSpecijalna vojna operacija u Ukrajini
Specijalna vojna operacija u Ukrajini - Sputnik Srbija, 1920, 26.04.2022
Pratite nas
Ministarstvo odbrane Rusije saopštilo je da je izjava zamenika britanskog ministra odbrane Džejmsa Hipija koji je rekao da „Ukrajina ima legitimno pravo da napadne rusku teritoriju“ – provokacija.
Sputnjik i RT - cenzura  - Sputnik Srbija
VAŽNO OBAVEŠTENJE

Zbog učestalih hakerskih napada i ometanja sajta Sputnjik Srbija i naših kanala na Fejsbuku i Jutjubu, sve vesti pratite i na kanalu Sputnjik Srbija na Telegramu i preko mobilne aplikacije koja radi neometano, a koju možete preuzeti sa ovog linka, a video sadržaj na platformi „Odisi“ (odysee.com), kao i na platformi „Rambl“ (rumble.com).

„Želimo da naglasimo da će direktno podsticanje kijevskog režima na ovakve akcije od strane Londona, u slučaju pokušaja njihove realizacije, momentalno dovesti do našeg srazmernog odgovora. Kao što smo upozoravali, ruske Oružane snage su danonoćno spremne da uzvrate napade visoko preciznim oružjem dugog dometa na centre gde se donose relevantne odluke u Kijevu“, saopštilo je rusko Ministarstvo odbrane.

Dodaje se da „savetnici iz jedne od zapadnih zemalja koji se nalaze u ukrajinskim komandnim centrima u Kijevu, 'neće predstavljati problem' kada Rusija bude donosila odluku o uzvratnim akcijama“.
Ranije je zamenik britanskog ministra odbrane Džejms Hipi izjavio da Ukrajina ima zakonsko pravo da napada vojne mete u Rusiji kako bi poremetila logistiku ruskih Oružanih snaga.
Zastava Velike Britanije ispred Big Bena u Londonu. - Sputnik Srbija, 1920, 26.04.2022
RUSIJA
Britanija: Ukrajina ima legitimno pravo da napadne rusku teritoriju
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala