- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

Bogdanović zakazao, ni Jang se nije video – Atlanta pred ispadanjem /video/

© Foto : Youtube Screenshot@nba screenBogdan Bogdanović, povreda zgloba protiv Niksa
Bogdan Bogdanović, povreda zgloba protiv Niksa - Sputnik Srbija, 1920, 25.04.2022
Pratite nas
Košarkaši Atlante nalaze na korak od ispadanja na startu plej-ofa, nakon što su pretrpeli i treći poraz u dosadašnjih četiri susreta sa Majamijem. Hitsi su ovoga puta bili ubedljivi i slavili su rezultatom 110:86, a bledu partiju pružio je Bogdan Bogdanović koji je postigao četiri poena, imao isto toliko skokova i jednu asistenciju.
Sputnjik i RT - cenzura  - Sputnik Srbija
VAŽNO OBAVEŠTENJE

Zbog učestalih hakerskih napada i ometanja sajta Sputnjik Srbija i naših kanala na Fejsbuku i Jutjubu, sve vesti pratite i na kanalu Sputnjik Srbija na Telegramu i preko mobilne aplikacije koja radi neometano, a koju možete preuzeti sa ovog linka, a video sadržaj na platformi „Odisi“ (odysee.com), kao i na platformi „Rambl“ (rumble.com).

Samo pobeda deli Majami od plasmana u polufinale plej-ofa, dok će Hoksi pod hitno nešto morati da promene ili im se smeši eliminacija.
Atlanta je parirala rivalu samo u uvodnoj deonici koja je okončana minimalnom prednošću Majamija 26:25, da bi već u nastavku Hitsi pojačali tempo i odlepili se na velikih 14 poena prednosti - 55:41.
Pokušavali su u nastavku Jang, Bogdanović i ostali da se rezultatski vrate u meč, u jednom trenutku su istopili zaostatak na jednocifrenu razliku 60:52, ali je to bilo sve od njih u četvrtom susretu.
Usledila je serija Majamija i na kraju se u poslednju deonicu ušlo rezultatom 80:61. U jednom trenutku Hitsi su otišli na plus 26, a meč je okončan rezultatom 110:86.
Blistao je Batler koji je zabeležio dabl-dabl učinak i imao je 36 poena uz deset skokova, a podršku su mu pružili Adebajo i Taker, ubacivši po 14 poena.
Trej Jang je potpuno zakazao, što potvrđuje samo devet ubačenih poena uz jedan skok i pet asistencija za 35 i po minuta provedenih na parketu. Najefikasniji u taboru poraženog tima bio je Hanter sa 24 poena, Knoks je brojao do 12, a Kolins do 11.
Naredni meč igra se u Majamiju i jasno je posle svega prikazanog da će "vrelina" imati veliku priliku da sve reši posle pet odigranih susreta.
U noći između nedelje i ponedeljka odigran je još jedan susret, a Nju Orleans Pelikansi uspeli su da savladaju Finiks Sanse 118:103 i da izjednače rezultat u četvrtfinalnoj seriji - 2:2.
Pelikane je do trijumfa vodio Brendon Ingram sa 30 poena, pratio ga je Valančiunas sa 26, a imao je i 15 skokova.
S druge strane, bolji od ostalih bio je Ajton sa 23 postignuta poena. Finiks je meč igrao bez prve zvezde Bukera koji je pauzirati dve do tri nedelje zbog povrede lože.
NBA, plej-of
Nju Orleans - Finiks 118:103
Atlanta - Majami 86:110
Srpski košarkaš Nikola Jokić, aktuelni MVP - Sputnik Srbija, 1920, 25.04.2022
SPORT
Maestralni Jokić – Denver posle drame pobedio Golden Stejt! /video/
Nikola Jokić, KK Denver protiv KK Golden Stejt - Sputnik Srbija, 1920, 24.04.2022
SPORT
Jokić „nokautiran“ – prst u oko u prvom minutu /video/
Luka Dončić - Sputnik Srbija, 1920, 24.04.2022
SPORT
Gober zakucao Dalas i pokvario Dončićev povratak – „vukovima“ drama u Minesoti
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala