- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

Matić je jednim potezom ućutkao Engleze /video/

© Sputnik / Anton Denisov / Uđi u bazu fotografijaNemanja Matić
Nemanja Matić - Sputnik Srbija, 1920, 24.04.2022
Pratite nas
Nemanja Matić, vezista Mančester junajteda, ušao je u verbalnu raspravu s navijačima Arsenala tokom meča na Emiratima (3:1), a na kraju im je poručio da on ima tri titule prvaka Engleske, a oni nula!
Sputnjik i RT - cenzura  - Sputnik Srbija
VAŽNO OBAVEŠTENJE

Zbog učestalih hakerskih napada i ometanja sajta Sputnjik Srbija i naših kanala na Fejsbuku i Jutjubu, sve vesti pratite i na kanalu Sputnjik Srbija na Telegramu i preko mobilne aplikacije koja radi neometano, a koju možete preuzeti sa ovog linka, a video sadržaj na platformi „Odisi“ (odysee.com), kao i na platformi „Rambl“ (rumble.com).

„Tobddžije“ su u Londonu slavile pobedu nad velikim rivalom u derbiju 34. kola Premijer lige, a taj meč obeležile su i scene van terena dok je u glavnoj ulozi bio Srbin.
Nemanja Matić je asistirao Kristijanu Ronaldu za jedini gol „crvenih đavola“, iznudio je i penal koji je potom promašio Bruno Fernandeš, da bi po izlasku iz igre u 77. minutu seo na klupu za rezervne igrače i trpeo prozivke navijača domaćih.
Kako momak iz Vrela važi za nekoga ko nikome ne ćuti, tako je ušao u sukob sa pristalicama koje su mu uvredljivo dobacivale.
Uzvratio im je Nemanja sa tri prsta desne ruke, aludirajući na tri titule prvaka Premijer lige koje je osvojio sa Čelsijem.
„Ja imam tri titule, a vi nula“, moglo se pročitati sa usana bivšeg reprezentatica Srbije.
Matić sa Junajtedom od 2017. godine nije osvojio trofej, ali Arsenal ima daleko duži post jer titulu prvaka Engleske čeka još od sezone 2003/04.
Podsetimo, Mančester je pokorio Ostrvo poslednji put pod trenerskom palicom legendranog ser Aleksa Fergusona 2013. godine.
Nemanja Matić po svoj prilici neće osvojiti titulu sa klubom sa Old Traforda, s obzirom na to da je najavio da na kraju sezone napušta Junajted.
Fudbaleri Bajerna iz Minhena slave titulu  - Sputnik Srbija, 1920, 23.04.2022
SPORT
Deseta u nizu – Bajern protiv Dortmunda osvojio titulu! /video/
Saša Lukić – fudbaler Torina i reprezentativac Srbije - Sputnik Srbija, 1920, 23.04.2022
SPORT
Junak Torina, a nije Vlahović – dva gola Lukića za pobedu „bikova“ /video/
Aleksandar Mitrović Srbija - Sputnik Srbija, 1920, 23.04.2022
SPORT
Srpska mašina – 41. gol Mitrovića! /video/
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala