- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

Bogdan trojkom započeo, Jang presudio Majamiju u poslednjem napadu /video/

© AP Photo / John BazemoreBogdan Bogdanović
Bogdan Bogdanović - Sputnik Srbija, 1920, 23.04.2022
Pratite nas
Košarkaši Atlante vratili su se u igru, prepolovivši rezultat u četvrtfinalu plej-ofa na 2:1. Majamiju je u dramatičnoj završnici presudio Trej Jang, košem u poslednjem napadu Hoksa - 111:110, dok je srpski as Bogdan Bogdanović trojkom započeo buđenje ekipe koja je imala 16 poena zaostatka.
Sputnjik i RT - cenzura  - Sputnik Srbija
VAŽNO OBAVEŠTENJE

Zbog učestalih hakerskih napada i ometanja sajta Sputnjik Srbija i naših kanala na Fejsbuku i Jutjubu, sve vesti pratite i na kanalu Sputnjik Srbija na Telegramu i preko mobilne aplikacije koja radi neometano, a koju možete preuzeti sa ovog linka, a video sadržaj na platformi „Odisi“ (odysee.com), kao i na platformi „Rambl“ (rumble.com).

Izuzetno uzbudljiv meč i odličnu košarku demonstrirali su Hoksi i Hitsi, a na kraju je u dramatičnoj završnici kao pobednički tim izašao domaćin.
Težak Flouter prve zvezde Jastrebova Treja Janga oko pet sekundi pre kraja ispostavio se kao ključan momenat drame u „Stejt farm areni“.
Prethodno je Bogdan Bogdanović uhvatio loptu ispod svog koša i dodao je najboljem igraču Atlante.
Prava rezultatska klackalica viđena je tokom čitavog susreta.
Bogdanović je odigrao odlično prvo poluvreme, imao je devet peona uz tri skoka i šest asistencija i Hoksi su na poluvremenu imali prednost 61:54.
Usledio je nestvaran pad u igri Atlante koja je dopustila Majamiju da u potpunosti preokrene rezultat tokom treće četvrtine i da ode na ogromnih plus 16 - 68:84.
Ali nije bilo predaje i to nije bio kraj. Upravo tu je na scenu stupio maestralni Bogi koji je uspeo da pogodi nekoliko bitnih šuteva. Tri trojke u poslednjoj četvrtini, od kojih je prva počela da topi Majamijevu prednost.
Usledila je dramatična završnica u kojoj je više odlučnosti i sreće imao domaći tim, a kao kralj drame izašao je Trej Jang.
Bogdanović je susret završio sa 18 poena, 7/17 šut iz igre, 4/9 trojke. Imao je i šest asistencija, dve ukradene lopte i po jednu blokadu i izgubljenu loptu, za nešto manje od 32 minuta provedenih na parketu.
Najefikasniji u taboru Atlante bili su Tajler Hiro i Trej Jang sa po 24 poena, s druge strane Majami su vodili Batler i Strus sa po 20 postignutih poena.
NBA plej-of
Čikago - Milvoki 81:111 (1:2)
Nju Orleans - Finiks 111:114 (1:2)
Atlanta - Majami 111:110 (1-2)
Nikola Jokić - Sputnik Srbija, 1920, 22.04.2022
SPORT
Poražavajući podatak koji oslikava nemoć Jokića /foto/
Danilo Anđušić - Sputnik Srbija, 1920, 22.04.2022
SPORT
Anđušić briljirao, Obradovićev Monako razbio Olimpijakos!
Košarkaši Luka Dončić i Nikola Jokić - Sputnik Srbija, 1920, 22.04.2022
SPORT
Dončić može mirno da spava – ima ono što Jokiću očajnički nedostaje /video/
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala