- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

Dončić može mirno da spava – ima ono što Jokiću očajnički nedostaje /video/

© AP Photo / David ZalubowskiKošarkaši Luka Dončić i Nikola Jokić
Košarkaši Luka Dončić i Nikola Jokić - Sputnik Srbija, 1920, 22.04.2022
Pratite nas
Luka Dončić, slovenački reprezentativac, propustio je i treću utakmicu prve runde plej-of serije NBA lige, ali su njegovi Dalas Meveriksi uspeli da ostvare pobedu nad Juta Džezom od 126:118 i da povedu sa 2-1 u seriji.
Sputnjik i RT - cenzura  - Sputnik Srbija
VAŽNO OBAVEŠTENJE

Zbog učestalih hakerskih napada i ometanja sajta Sputnjik Srbija i naših kanala na Fejsbuku i Jutjubu, sve vesti pratite i na kanalu Sputnjik Srbija na Telegramu i preko mobilne aplikacije koja radi neometano, a koju možete preuzeti sa ovog linka, a video sadržaj na platformi „Odisi“ (odysee.com), kao i na platformi „Rambl“ (rumble.com).

Dončić ima problem sa povredom koja ga muči već neko vreme, sam je rekao da se dobro oseća i da je spreman da zaigra, ali ekipa nije želela da rizikuje.
Zbog toga je Dončić propustio i treći meč, ali su njegovi saigrači uspeli da nadoknade njegovo odsustvo i da upišu spektakularnu pobedu.
Dalas je predvodio Džejlen Branson sa 31 poenom, Spenser Dinvidi je dodao 20, a odličan je bio bivši košarkaš Partizana Davis Bertans sa 15 poena.
Takvu partiju „drugopozivaca“ trebalo bi dobro da izuče košarkaši Denver Nagetsa, ekipe koju predvodi Nikola Jokić.
Srpski košarkaš nema sreće kao Dončić, on je odigrao sve tri utakmice za svoju ekipu, u svakoj bio najbolji, ali su Nagetsi izgubili u sva tri navrata uz gotovo mizeran učinak ostalih igrača, sakrivenih iza Jokićevih MVP partija.
Srpski košarkaš Nikola Jokić u dresu KK Denver Nagets - Sputnik Srbija, 1920, 22.04.2022
SPORT
Jokić ne može sâm! /video/
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala