- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

Jokić ne može sâm! /video/

© AP Photo / David ZalubowskiSrpski košarkaš Nikola Jokić u dresu KK Denver Nagets
Srpski košarkaš Nikola Jokić u dresu KK Denver Nagets - Sputnik Srbija, 1920, 22.04.2022
Pratite nas
Nikola Jokić je ponovo odigrao sjajno, postigao je 37 poena, imao 18 skokova, ali su njegovi Denver Nagetsi izgubili i treću utakmicu prve runde plej-of serije NBA lige od Golden Stejt Voriorsa sa 118:113.
Sputnjik i RT - cenzura  - Sputnik Srbija
VAŽNO OBAVEŠTENJE

Zbog učestalih hakerskih napada i ometanja sajta Sputnjik Srbija i naših kanala na Fejsbuku i Jutjubu, sve vesti pratite i na kanalu Sputnjik Srbija na Telegramu i preko mobilne aplikacije koja radi neometano, a koju možete preuzeti sa ovog linka, a video sadržaj na platformi „Odisi“ (odysee.com), kao i na platformi „Rambl“ (rumble.com).

Denver gubi u seriji sa 3:0 i na korak je od ispadanja iz plej-ofa NBA lige, iako je delovalo da se nalazi blizu prvog trijumfa.
Na nešto više od tri minuta do kraja duela Denver je imao prednost od 111:109, ali su zatim Voriorsi, u čijem stručnom štabu je i Dejan Milojević, uspeli da preokrenu.
Najpre je Endru Vigins ubacio trojku za 112:111, usledio je promašaj Jokića, Džordan Pul je posle ofanzivnog skoka povisio prednost Voriorsa, što je pratio loš šut za tri poena Montea Morisa.
Da stvar bude još gora za Denver, Eron Gordon je u narednom napadu napravio faul, Stef Kari je to kaznio polaganjem, a nade za Nagetse su potonule kada je Drejmond Grin ukrao loptu Jokiću.
Jedinu podršku srpski centar imao je u Gordonu koji je ubacio 18 poena i imao 12 skokova, dok je Vil Barton ostao na 13 poena.
Na drugoj strani Kari i Pul su upisali po 27 poena, Klej Tompson je imao 26, a Geri Pejton mlađi 11, dok je Nemanja Bjelica meč završio sa po dva poena i skoka, odnosno jednom asistencijom.
Naredni meč Denver i Golden Stejt igraju u nedelju od 21.30 i Nagetsi moraju da pobede kako bi izbegli čišćenje iz NBA plej-ofa.
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala